OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. március 24., kedd 09:41

TIDAL név alatt egyesülnek a globális streaming szolgáltató platformok
    New York, 2015. március 24., kedd (Business Wire/OTS) - A korábban TIDAL és WIMP néven elérhető különálló szolgáltatások a jövőben egyetlen név, a TIDAL alatt állnak rendelkezésre - A TIDAL olyan multifunkcionális platformmá alakul, amely egyaránt kínál zenét, videókat és egyéb exkluzív tartalmakat

    A zene- és videótartalom-szolgáltatást használó fogyasztók számára szerte a világon új korszak kezdődik: a jövőben már egyetlen név, a TIDAL alatt lesznek elérhetők azok a szolgáltatások, amelyek eddig megoszlottak két külön streaming (adatfolyam/médiasugárzó) szolgáltató, a TIDAL és a WiMP között.

A TIDAL létrejötte új szakaszt jelent a streaming fejlődésében: mostantól olyan globális szórakoztatóadatfolyam-szolgáltatás és egyfajta művészeti elosztóközpontként funkcionáló platform áll majd a felhasználók rendelkezésére, amely pontosan olyan formában képes a művészeti alkotásokat a fogyasztókhoz és rajongókhoz eljuttatni, ahogyan azt a művészek szeretnék, azaz torzításmentes, nagy fokú hang-, illetve képhűségű zeneanyagok, exkluzív tartalmak, vezércikkek, élmények és áruk közvetítését teszi lehetővé.

A TIDAL (szökőár) név is tükrözi azt a rendkívüli keresletbővülést, amely a felhasználók részéről a jobb minőségű hang- és videótartalmak iránt tapasztalható, valamint azt a hirtelen megugrást a zenészek számában, akik zenéjüket közvetlenül a rajongók körében szeretnék népszerűsíteni, ahogyan azt a művészek korábban tették. A TIDAL-t egyetlen, közös platformként használhatják az alkotók és a rajongók ötleteik, exkluzív tartalmak, dalok, videók, stúdiófelvételek, nyers hanganyagok megosztására, személyes beszélgetések folytatására és még számos egyéb célra.

Az iOS és Android alapú eszközökről, valamint internetes böngészőkben és asztali lejátszóeszközökről egyaránt elérhető TIDAL magas hang- és képhűséget, veszteségmentes hangminőséget biztosít, így a zene abban a formában élvezhető, ahogyan azt a felhasználó kedvenc művésze megalkotta. A versenytárs szolgáltatók által biztosított streaming átviteli sebesség négyszeresének megfelelő bitrátának köszönhetően a felhasználók a világ legjobb minőségű otthoni és hordozható audióeszközei közül számos eszközön élvezhetik a TIDAL-ról érkező tartalmakat. A TIDAL már több mint 30, a világ legelismertebb audiómárkáit birtokló céggel kötött partneri és integrációs megállapodásokat (a teljes listát lásd lent).

Megjegyzések a szerkesztők számára:
A TIDAL zene streaming szolgáltatásának legfontosabb jellemzői:
    o Több mint 25 millió zeneszám
    o Veszteségmentes hangminőség (FLAC/ALAC 44,1kHz / 16 bit - 1411 kbps)
    o Több mint 75000 zenei videóklip
    o Egyedi igények szerint válogatott vezércikkek tapasztalt zenekritikusoktól és az ágazat neves szakértőitől
    o Dedikált alkalmazások iOS és Android alapú telefonokhoz és táblagépekhez
    o Webes médialejátszó PC-hez/MAC-hez
    o Anthem, Airable by Tune In Media, Astell &Kern, Audeze, Audiovector, AudioQuest, Auralic, Aurender, Bel Canto, Bluesound & NAD, Dan D'Agostino, Definitive Technology, Denon HEOS, DTS Play-Fi, Dynaudio, Electrocompaniet, Harman Omni, HiFiAkademie, ickStream, JH Audio, Linn, McIntosh, Meridian, MartinLogan, Paradigm, Polk, Pro-ject, PS Audio, Raumfeld, Simple Audio, Sonos, Steinway Lyngdorf, Wadia, Wren Sound Systems, valamint további, hamarosan csatlakozó cégek.
    o A már integrált cégek listáját lásd www.tidal.com!

Kövesse a Tidalt: http://facebook.com/tidal; https://twitter.com/tidalhifi; https://instagram.com/Tidal/

További információkért vagy képekért, valamint interjúkészítés egyeztetése céljából kérjük, látogasson el a Tidal.com internetes címre, vagy lépjen érintkezésbe kapcsolattartóinkkal:
Jana Fleishman, EVP, Head of Communications, Roc Nation jf@rocnation.com
Kristin Eldnes, Head of Communications, at kristin.eldnes@tidalhifi.com

Fényképek/Multimédia galéria a következő internetes címen áll rendelkezésre: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20150322005035/en/

Kapcsolat:
Roc Nation
Jana Fleishman, 212-292-7539
EVP, Head of Communications
jf@rocnation.com
vagy
TIDAL
Kristin Eldnes
Head of Communications
kristin.eldnes@tidalhifi.com


Forrás: TIDAL

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.