2024. április 25. csütörtök

2015. június 18., csütörtök 10:01

A menedzselt fájltovábbítási megoldásokat szolgáltató cégekről készített 2015. évi jelentésében az Info-Tech Research Group ismét a tavalyi első helyezett Axway-nek ítélte a "Bajnok" címet (1. rész)
    Phoenix, 2015. június 18., csütörtök (Business Wire/OTS) - Az ágazati elismerés még nagyobb lendületet adott az Axway menedzselt fájltovábbítási megoldásai térhódításának

Az adatáramlás-kezelés terén piacvezető Axway (Euronext:AXW.PA) ma bejelentette, hogy menedzselt fájltovábbítási (MFT) megoldásával, amely az Axway 5 Suite részét képezi, ismét bekerült az Info-Tech Research Group MFT termékek értékesítésével foglalkozó cégekről készített "Select and Implement a Managed File Transfer Solution" ("A menedzselt fájltovábbítási megoldás kiválasztása és megvalósítása") című jelentése szerint a legjobb vállalatok, a "Bajnokok" csoportjába.(1) A jelentés értékelte a különféle menedzselt fájltovábbítási megoldásokat, és elemezte azoknak a közép- és nagyméretű vállalati kategóriába tartozó piaci szereplőknek a tevékenységét, amelyek több platformmal kompatibilis, átfogó megoldásokat kínálnak, és erős piaci pozíciókkal és jó hírnévvel rendelkeznek. A jelentés több alapvető jellemzőt vizsgált, mint például a piaci részesedés, a termékek ismertsége/népszerűsége és a platformlefedettség.

Az Info-Tech Research Group ún. "Vendor Landscape" jelentéseiben az adott termékkörrel foglalkozó vállalatok tevékenységének/termékeinek elemzése alapján megállapítja, hogy melyek a technológiai ágazat legkiemelkedőbb cégei. Az Info-Tech Research Group a piaci szereplőket termékportfóliójuk minősége és vállalati stratégiájuk alapján értékelő Vendor Landscape jelentéseiben azonosítja az egyes kategóriákban kivételesen jó teljesítményt nyújtó vállalatokat. Az idei jelentés az MFT piac 13 szereplőjét vette górcső alá. A legjobbnak ítélt csoportba, a "Bajnokok" közé, azok a cégek kerülnek be, amelyek az értékelési kategóriák többségében magas pontszámot érnek el, és az MFT piacon versenytársaik termékei közül kiemelkedő, kiváló termékeket kínálnak.

Az Info-Tech Research Group a "Bajnokok" közé sorolta az Axway-t a "Server-to-Server Enterprise" (Szerverek közti, vállalati) és a "Server-to-Server Mid-Market" (Szerverek közti, középméretű vállalati) kategóriában is, és a "Vezetők" (Leader") közé az "Ad-Hoc Enterprise" (Ad-hoc, személyek közti, vállalati) osztályban. Az Axway ugyanakkor az egyetlen társaság, amely a jelentés szerint rendelkezik a jelenlegi MFT szektor legjobb cégeire jellemző összes vonással. Ezen felül adatáramlás-vezérlési megoldásaiért (ezen belül pedig főként a delegált adminisztráció funkcióért, amely egy megosztott szolgáltatási környezetben lehetővé teszi az egyes üzletágak számára az önkiszolgálást) az Axway kapta a "Kategóriájában a legjobb" díjat a "Role Based Security" (Szerepalapú biztonság) kategóriában.

A jelentés ugyanakkor kiemelte az alábbiakat:

- "Az Axway már bizonyított az MFT piacon, hiszen az általa kínált megoldások igen nagy mértékben skálázhatóak olyan környezetekben is, amelyek megkívánják a redundanciát és a magas szintű rendelkezésre állást."
    - "Az Axway széles körű MFT megoldásai és különféle telepítési/kiépítési módozatai nagymértékű rugalmasságot biztosítanak."
    - "A cég széles körű termékpalettája lehetőséget ad ügyfelei számára, hogy kis kezdeti befektetéssel hozzáférjenek egy adott termék alapverziójához, majd szükség szerint további funkcionalitásokat adjanak hozzá."
    - "Az adatfolyam- és konfiguráció-menedzsment az összes MFT csomópontra kiterjedően centralizált, miáltal egyszerűbbé válik egy számos MFT szerverből álló, nagy, összetett hálózat vezérlése."

"Az Axway prominens MFT szolgáltató cég, amely az MFT termékek teljes körét biztosítja ügyfelei számára különféle felhasználási célokra" - fejtette ki Randy Hearn, az Info-Tech Research Group vezető tanácsadója. "Az Axway-nek ott a helye a bonyolult fájltovábbítási és integrációs igényekkel rendelkező nagyvállalatok ellátói közt, mivel számos terméket tartalmazó MFT portfóliója minden tekintetben alkalmas arra, hogy nagy méretű szervezetek számára is lehetővé tegye a szervezeti integráció javítását."

"Az Axway MFT megoldásai teljes átláthatóságot biztosítanak a végpontok közt, és a már meglévő infrastruktúra keretei közt teremtik meg a biztonságos, nyomon követhető, ellenőrizhető, jogi és vállalati előírásoknak megfelelő vállalatközi (B2B), alkalmazások közti (A2A) és ad-hoc fájltovábbítás megbízható közösségi kezelésének lehetőségét.

"Megtiszteltetés számunkra, hogy az Info-Tech Research Group MFT-ről készített jelentésében a "Bajnokok" közé sorolta cégünket, és elismerte az Axway biztonságos fájltovábbítási megoldásainak kiváló minőségét, hatékonyságát és magas szintű funkcionalitását" - jelentette ki Dean Hidalgo, az Axway nemzetközi marketingért felelős elnökhelyettese. Ez az elismerés megerősíti elkötelezettségünket az iránt, hogy kézzelfogható üzleti értéket képviselő termékekkel lássuk el ügyfeleinket, és ugyanakkor biztosítsuk számukra a jogszabályi és vállalatpolitikai előírásoknak való megfeleléshez szükséges átláthatóságot és ellenőrzési funkciókat."

Az Info-Tech Research Group Vendor Landscape jelentése itt olvasható: https://www.axway.com/sites/default/files/report_files/axway_report_i nfotech_mft_vendor_landscape.pdf

További információkért az Axway MFT megoldásairól kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.axway.com/en/mft-ready

Kövesse az Axway-t a Twitten: @Axway #MFTReady
(folyt.)

2015. június 18., csütörtök 10:01

A menedzselt fájltovábbítási megoldásokat szolgáltató cégekről készített 2015. évi jelentésében az Info-Tech Research Group ismét a tavalyi első helyezett Axway-nek ítélte a "Bajnok" címet (2. rész)
    Phoenix, 2015. június 18., csütörtök (Business Wire/OTS) -

Amit az Info-Tech Research Groupról tudni kell

A világszerte 30000 fizető taggal rendelkező Info-Tech Research Group (www.infotech.com) vezető nemzetközi kutató és elemző cég, amely taktikai, gyakorlati felhasználás céljára összeállított információtechnológiai kutatási adatokkal és elemzésekkel áll partnerei szolgálatára. Az Info-Tech Research Group már tizenhét éve biztosít ügyfeleinek magas minőségű kutatási szolgáltatásokat, és Észak-Amerika egyik leggyorsabban növekvő teljes körű szolgáltatást nyújtó IT-elemző cége.

Amit az Axway-ről tudni kell

Az Axway (Euronext:AXW.PA) az adatáramlás-kezelés terén piacvezető nemzetközi szoftverfejlesztő cég, amelynek ügyfélkörébe több mint 11000 állami és magánszektorbeli ügyfél tartozik mintegy 100 országban. Az Axway már több mint tíz éve látja el a piacvezető vállalatokat szerte a világon olyan jól bevált termékekkel, amelyek az üzleti szempontból kulcsfontosságú interakciók kezelését segítik a vállalkozáson belüli, vállalatok közti, felhő alapú és mobil eszközök közti adatfolyamok továbbítása révén. Díjnyertes - helyszíni vagy felhőben elérhető -, professzionális és menedzselt szolgáltatásokkal együtt kínált megoldásaink alkalmasak B2B integráció megvalósítására, menedzselt fájltovábbításra, valós idejű működési adatok gyűjtésére és elemzésére, API- (alkalmazásprogramozási felület) és identitásmenedzselésre, valamint az e-mailek biztonságának biztosítására. Az Axway Franciaországban bejegyzett cég, amelynek központja az Amerikai Egyesült Államokban található, és 19 országban működnek irodái. www.axway.com

Amit az Axway 5 Suite-ról tudni kell

Az integrációt, átláthatóságot, jogszabályi és vállalatpolitikai megfelelést és biztonságot adó, rendkívül megbízható Axway 5 Suite programcsomag biztosítja az adatáramok megfelelő vezérlését, ellenőrzését és optimalizálását, miáltal irányíthatóvá válnak a vállalatközi, közösségek, rendszerek és adattípusok közti interakciók a vállalkozásokon belül és szűkebb vagy tágabb környezetükben egyaránt.

(1) Info-Tech Research Group, Select and Implement a Managed File Transfer Solution, 2015.

Tekintse meg az eredeti forrásverziót a businesswire.com honlapon: http://www.businesswire.com/news/home/20150616006816/en/

Kapcsolat:
Média
Blanc & Otus
Neil Desai, 415.856.5150
neil.desai@blancandotus.com

Forrás: Axway

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

© Copyright MTI Zrt.