OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. január 22., péntek 12:41

A BFTK és a BVA kihirdette a BUDAPESTINFO PONTOK tervezői ötletpályázatának eredményét
    Budapest, 2016. január 22., péntek (OTS) - Sikeres volt a Budapestinfo Pontokra kiírt tervezői ötletpályázat - fogalmazott Bán Teodóra, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ügyvezetője 2016. január 21-én a Főpolgármesteri Hivatalban rendezett eredményhirdető és értékelő rendezvényen, ahol a pályaműveket benyújtott alkotók, a pályázatot kiíró cégek és a bírálóbizottság tagjai voltak jelen.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160122_001.jpg

A Budapestinfo Pontokra kiírt - a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) és a Budapesti Városarculati Kft. (BVA) által 2015. november 20-án közösen meghirdetett - tervezői ötletpályázat 2016. január 4-én zárult le.

A pályázatra beérkezett 25 pályamunka mennyiségileg és minőségileg is a pályázat eredményességét mutatja - folytatta értékelését Bán Teodóra, aki elmondta, hogy a
bírálóbizottság a tervek részletes elemzése után úgy döntött, hogy a rendelkezésre álló díjazást teljes mértékben szétosztja az arra érdemes munkák között.

A pályázat kiírói a továbbiakban szeretnék, ha a nyertes pályázókkal együttműködve - a kerületi szabályozásoknak megfelelően - közösen találnák meg a megfelelő formai és funkcionális megoldást a BUDAPESTINFO PONTOK megjelenésére - mutatott előre a továbbiakat illetően Bán Teodóra, hiszen a pályázat célja a fővárosi terek turisztikai szempontból frekventált részein megjelenő információs pultok újratervezése volt a kiemelt jelentőségű helyszínekhez, valamint az információs tevékenységhez illeszkedő módon.

Tekintettel a turisztikai információs tevékenység közszolgáltatási jellegére, valamint turisztikai és városarculatot alakító szerepére cél az információs pontok egységes megjelenése, olyan brand értékű BUDAPESTINFO PONT megtervezése, amely Budapest turisztikai információs szolgáltatásának minőségét tovább emeli és a Főváros emblematikus építményévé válhat.

További információ és galéria a http://budapestinfo.hu oldalon található.

A beérkezett pályázatokat http://issuu.com/bftknonprofitkft/docs/infopontpalyazat_2015 címen lehet megtekinteni.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.