OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. február 26., péntek 15:28

Változás a Magyar Posta Igazgatóságának elnöki tisztségében
    Budapest, 2016. február 26., péntek (OTS) - Új feladatai miatt lemondott a Magyar Posta Igazgatósági tagságáról, egyben az elnöki tisztségről dr. Polacsek Csaba. Az Igazgatóság Szarka Zsolt vezérigazgatót választotta meg a Társaság elnökének, aki a továbbiakban elnök-vezérigazgatóként látja el feladatait.

    A Magyar Posta Zrt. Közgyűlése 2016. február 26-án elfogadta dr. Polacsek Csaba igazgatósági tagságról történő lemondását.  Dr. Polacsek Csaba az Igazgatóságban az elnöki tisztséget töltötte be. A távozó elnök 2016 januárjától az egyik nagy, nemzetközi tanácsadó cégnél vállalt igazgatói tisztséget, amely - a tanácsadó cég szabályai szerint - összeférhetetlen a Magyar Posta Zrt. Igazgatóságában betöltött pozíciójával. Dr. Polacsek Csaba a munkájával az elmúlt években jelentősen hozzájárult a Magyar Posta Zrt. megújításához.

2016. február 26-án a Magyar Posta Zrt. Igazgatósága Szarka Zsolt vezérigazgatót - aki korábban egyébként a Társaság alelnöke volt - választotta meg az Igazgatóság elnökének. Szarka Zsolt vezérigazgató irányítása alatt a Magyar Posta Zrt. minden évben növelni tudta eredményességét. Irányítása alatt stabilizálódott a Társaság piaci pozíciója. Vezetése alatt 2013-ban elkészült, majd a Közgyűlés által elfogadásra került a Magyar Posta Zrt. új stratégiai terve, amelynek végrehajtása évről évre időarányosan teljesül. Kiemelt figyelmet fordít a Társaság versenyképességének és innovációs képességeinek fejlesztésére, amely magas színvonalú, modern szolgáltatásokat biztosít a Magyar Posta Zrt. ügyfelei számára.

Szarka Zsolt a továbbiakban elnök-vezérigazgatóként vezeti a Magyar Posta Zrt-t.

Magyar Posta Zrt.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.