OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. március 10., csütörtök 10:42

Jól indította az évet a BÁV a kamaraukciókkal
    Budapest, 2016. március 10., csütörtök (OTS) - A 10. Grafikai kamaraaukcióval indította el a szezont március 8-án a BÁV Aukciósház.

    A festményekhez viszonyítva még mindig nagyon kedvező árú grafikákat nagy vásárlási kedv övezte. A legnagyobb licitharc Boldizsár István, Horthy Miklós portréjáért folyt, ami végül több mint négyszeres áron kelt el. Nagy érdeklődést váltottak ki Gross Arnold grafikái, de sokan licitáltak többek között Angyalföldi Szabó Zoltán akvarelljeire, Patkó Károly rézkarcaira vagy Szőnyi István alkotásaira is. Kádár Béla tusrajzai mellett, egy 1934-es gyermeknapi plakátja 240.000 Ft-ért kelt el.

Március 9-én már ékszerekre és műtárgyakra licitálhattak a BÁV Apszistermében. Az ékszerek közül most is a brillel ékesítettek voltak a legkelendőbbek. A műtárgyaknál a legnagyobb érdeklődés egy német, mecsetet formázó ezüst perselyre irányult, ami hosszú licitálást követően végül nyolcszoros áron, 200.000 Ft-ért  kelt el. Az ezüst használati eszközök most is igen népszerűek voltak, de szinte maradék nélkül, magas leütési árakon keltek el a Zsolnay dísztárgyak is.

A BÁV tavaszi aukciós szezonját március 17-én a Szent István Antikvitás kamaraaukciója követi, majd április 13-án ikonikus filmplakátok kerülnek kalapács alá.
További információ: www.bav.hu/aukcio
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.