OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. június 6. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. április 19., kedd 09:50

Minden idők egyik legnagyobb aszálya várható idén.
    Budapest, 2016. április 19., kedd (OTS) - Az Északi-sark feletti ózonlyuk növekedése jelentős aszályt valószínűsít 2016-ra.

    A FAO is érdeklődik a "VízŐr" néven ismert magyar, bio talajkondicionáló készítmény iránt, mely jelentősen csökkenti, akár meg is akadályozhatja a mezőgazdasági aszálykárt.
Diósi Thomas, az ÁG Árugarancia Kft. "VízŐr" divízió vezetője elmondta, hogy a termék sok esetben termésnövekedést is okozott és így a "VízŐr" árát is visszahozta a mezőgazdasági termelők részére. Diósi ígérte, bár sok az érdeklődő, mindenkihez tanácsadót küldenek.

www.vizor.arugarancia.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.