OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. február 20. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. április 19., kedd 11:46

Okos otthonok - Fűtött nyaralók távvezérléssel
    Budapest, 2016. április 19., kedd (OTS) - Magyarországon tervezték azt a készüléket, ami hétvégi házak távoli fűtésének vezérlését szolgálja, a komplett gyártás és összeszerelés is hazánkban történik.

    A GSM termosztát készülék telefonhívással elérhető, magyar és több egyéb nyelven fogadja a hívást. Ezután beolvassa az épület mért és beállítható hőértékeit, amiket a telefon billentyűzetével lehet megváltoztatni a kívánt értékre, és az egész egy percet sem vesz igénybe.

A készüléket a magyar piac igényeinek megfelelően tervezték 8 éve. Mára az ország csaknem minden nyaralóövezetében találni ilyen GSM-termosztátot. A készülék vezetékes illetve vezeték nélküli szobai termosztátként működve napi vagy heti programmal képes a fűtést vezérelni.
Opcionálisan további eszközök is képes távolról működtetni, így kerti kamerarendszereket, szivattyút vagy nyáron légkondicionáló berendezéseket. A termosztát az épület esetleges fagyveszélye esetén telefonon felhívja az ügyfelet.

A GSM termosztát távolról a behelyezett SIM kártya telefonszámán keresztül válik elérhetővé. A honlapon egy tervezési segédprogram segítségével választhatják ki a bútorokhoz vagy a belső térhez leginkább megfelelő színű és kivitelű egységet. A külső vezérlő piros és zöld karakterszínekkel és számtalan külső kerettel választható az egyszerűbb műanyag borításon át a fém kivitelig.

Info: http://www.hwdev.hu/, +3620 923 7560
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.