OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. június 6. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. április 20., szerda 13:40

Az NDK-s Magyarok Egyesületének 9. országos találkozója az MMV Zrt. támogatásával - Balatonfüred, 2016. május 6-7-8.
    Budapest, 2016. április 20., szerda (OTS) - Az MMV Magyar Magánvasút Zrt. évek óta nagy hangsúlyt fektet a szponzori tevékenységre. Ennek köszönhetően kiemelkedő és rendszeres támogatója a vasúttársaságok csapatai között szervezett futball tornáknak, a Zengő Motorsport autóversenyzőinek és egyéb rendezvényeknek, kezdeményezéseknek.

    A magánvasút társaság fontosnak tartja a közhasznú tevékenység támogatását is. A vállalat vezérigazgatója, Tamás-Vadnai Éva, az NDK-s Magyarok Közhasznú Egyesületének elnöke, ebből adódóan segíti az MMV az Egyesület működését.
Az Egyesület fő célja a külföldön élő, dolgozó magyarokkal való kapcsolattartás, a nyelvtanulás támogatása, családsegítés, a családok védelme és jólétének erősítése, a munkavállalás és a családi élet összeegyeztetésének elősegítése.

Az MMV Zrt. az idei évben is örömmel támogatja az NDK-s Magyarok Közhasznú Egyesületének 9. országos találkozóját, melyet ezúttal is Balatonfüreden, a Hotel Annabellaban, május 6. és 8. között szerveznek meg. A rendezvény nyitott, szívesen várnak bárkit, aki az egyesületi célokat elfogadja.

A részvételi díj rendkívül kedvező, a programajánlat pedig igazán színes: NDK-s vándormúzeum, Nagy Bandó András, hajókirándulás, Rozmaring néptáncegyüttes, Gemini koncert, MZ motoros felvonulás, különböző játékok és garantáltan jó hangulat.

Jelentkezés és további információ: www.ndk.hu vagy www.ndksmagyarok.eu vagy telefonon: 30/6058282 és 30/3501019.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.