OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. április 23., szombat 21:57

Az M4 Sport már tudja, ki az, aki biztosan ott lesz az Eb-elődöntőn
    Budapest, 2016. április 23., szombat (OTS) -  Kisorsolták az M4 Sport csatorna és a Petőfi Rádió közös játékának fődíját, a kétszemélyes VIP EB élménycsomagot

        Az M4 Sport a Petőfi Rádióval közösen 15 napon át tartó nyereményjátékkal kezdte meg a bemelegítést a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságra. Minden nap egy Adidas "Beau Jeu" EURO16 focilabda és a magyar labdarúgó válogatott hivatalos Eb-meze talált gazdára, aki pedig legalább egy napi játékon helyes választ adott, indulhatott a fődíjért, a Carlsberg által felajánlott kétszemélyes VIP EB élménycsomagért is. A csomag a szálláson, utazáson és az elődöntőre szóló belépőjegyeken kívül tartalmazza a "Játssz hősként a pályán" programot is, melynek keretében a nyertes megtapasztalhatja, hogy milyen Eb-legendákkal rúgni a bőrt a lyoni stadionban.

     A fődíj sorsolását az M4 Sport nézői élőben követhették április 23-án este, a Fradi-Újpest mérkőzés félidejében. A több mint tízezer név közül Hajdú B. István, az M4 Sport Eb-kommentátor csapatának tagja húzta ki a szerencsés nyertes nevét: Nagy Éva    másodmagával utazhat július 6 és 8 között Lyonba, és izgulhatja végig a stadionból az EB egyik elődöntőjét, valamint részt vehet az Eb-legendákkal közös gálavacsorán is.

     Az M4 Sport május 2-től újabb nyereményjátékkal hangolja a focirajongókat az Európa-bajnokságra, melynek középpontjában most a magyar válogatott áll. A 11+1 napon keresztül zajló, "Veletek vagyunk!" nevű játékban a magyar labdarúgó-válogatottal kapcsolatos élményeket nyerhetnek a szerencsések az M4 Sport és a Magyar Labdarúgó Szövetség jóvoltából, valamint Carlsberg ajándékcsomaggal lehetnek gazdagabbak. A játék részleteit megtalálhatják az m4sport.hu/ebjatek oldalon.
     Június 10-től az Eb mérkőzéseket az M4 Sport csatornán és online is követhetik a nézők. A mobileszközökön is elérhető m4sport.hu/focieb oldal részletes, élőben frissülő statisztikákkal kínál majd komplex meccsélményt.
    
     -------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.