OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. január 24. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. május 1., vasárnap 09:00

Írjon először az aktuális ingatlanpiaci tendenciákról!
    Budapest, 2016. május 1., vasárnap (OTS) - Az Ingatlannet.hu elérhetővé tette a 15 évre visszanyúló, egyedülálló ingatlanpiaci statisztikáit.

    Felhasználóbarát felületén az átlagos négyzetméterár-változásokra országostól egészen a városrészi pontosságig lehet szűrni egyedi módon, akár ingatlantípusonként is. Az átlagos négyzetméterárakon kívül számos más releváns statisztika is megjeleníthető az oldalon, amelyek szemléltetését informatív grafikonok is segítik.
Az adatok segítségével többek között olyan kérdésekre lehet választ kapni, mint pl.:
     - A válságból mely települések ingatlanpiacának sikerült kilábalniuk?
     - Milyen hatással van az árakra az ingatlanok földrajzi elhelyezkedése?
     - Mely ingatlantípusok megvásárlása most a legjobb befektetés?
     - Hogy hatott a CSOK az ingatlanpiacra?

Az Ingatlannet.hu statisztikái a forrásra mutató link elhelyezése mellett teljesen ingyenes és szabadon átvehetőek!

A statisztikák itt érhetőek el: http://www.ingatlannet.hu/statisztika

Kontakt adatok:
Gyulai Zsófia
Marketing menedzser
Tel.: 30/423-6566
E-mail: gyulai.zsofia@ingatlannet.hu
Web: www.ingatlannet.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.