OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2016. május 2., hétfő 09:20

A Morgan Star Group meghódította Shanghai-t a magyar technológiákkal.
    Budapest, 2016. május 2., hétfő (OTS) - A Morgan Star Group saját szervezésében, magyar technológiai partnereivel közösen vett részt április 21-23. között, a Shanghaiban megrendezésre került China Shanghai International Technology Fair kiállításon.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160502_001.jpg

A partnereink a saját szakmai területük legmagasabban jegyzett szereplői, ennek megfelelően világszínvonalú, innovatív megoldásokat felvonultató termékeiket tudták bemutatni Kína pénzügyi és gazdasági központjában.

Emelték a Fair nívóját a megjelent magas rangú politikai vezetők, akik kifejezetten a Morgan Star meghívására tisztelték meg jelenlétükkel a kiállítást. Eme prominens személyek között voltak Shanghai Város Önkormányzatának Gazdasági Vezetői, Horváth Levente shanghaii Főkonzul, Tasnády Előd Külgazdasági Szakdiplomata, illetve Pan Qinglin a Kínai Népi Gyűlés domináns tagja, (http://www.panqinglin.com/biography/, aki egyben a Morgan Star Group Főtanácsadói tisztét is betölti.

Jelenlétünk horderejét tovább erősítette azon díj, melyeket a kiállítás záró napján osztottak ki a résztvevő kiállítók között:
A legnépszerűbb kiállítónak járó első helyezett díját a Morgan Star Group standja nyerte a Shanghaiban a 2016. évi CSITF-en.

Az alábbi cégek képviseltették magukat a standon:
     - Morgan Star Group Főszervező és üzleti, befektetési koordinátor
     - Hologafika Kft. csapata
     - ByEGravity Zrt- FLIKE csapata
     - Skyvruiser csapata
     - MaxWhere csapata
     - Freelusion csapata

A díj értékét jól prezentálja azon tény, hogy a Google, VR Oculus, ABB, Roche és egyéb világcégek standjait sikerült maga mögé utasítania a versenyben a Morgan Star Group-nak.

További információ:
E-mail cím: sasi.robert@morganstargroup.com,
telefonszám: +36 30 995 3863

http://morganstargroup.com/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.