OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. május 2., hétfő 10:45

Keressük 2016 legjobb CSOK-ingatlanát!
    Budapest, 2016. május 2., hétfő (OTS) - Új pályázati lehetőséget írt ki az Ingatlanok Magyarország Kft. tervezők és kivitelezők számára a családi otthonteremtési kedvezményt (CSOK) igénylő háromgyermekes családok új otthonának megtervezésére.

    Farkas Ferenc értékesítési igazgató tájékoztatása szerint a "Legjobb CSOK-ingatlan 2016" pályázat megkönnyíti a háromgyermekes családok új otthonhoz jutását, mivel a pályaművekből - mint egyfajta katalógusból - kiválaszthatják a nekik leginkább tetszőt az alaprajz, látványterv, építési technológia, kivitelező és a bekerülési költség ismeretében.

A nevezés ingyenes, ugyanakkor a pályázóknak érdemes komolyan venni a felhívást, hiszen egy egész ország előtt mutatják be kifejezetten a CSOK előírásainak megfelelő ingatlanterveiket és mérettetik meg magukat. A pályázatokat nem csak a nagyközönség fogja értékelni, hanem prominens személyiségekből álló zsűri is elbírálja azokat. Az országos publicitáson túl, a szavazók a nekik tetsző ingatlant akár meg is építtethetik majd a kivitelezőkkel.

A "Legjobb CSOK-ingatlan 2016" pályázatra már lehet regisztrálni. A szervezők a pályaműveket 2016. augusztus 31-ig várják és szeptember 15-ig fogják azokat a http://csokpalyazat.hu weblapra feltölteni. Eredményhirdetés 2016. november 30-án lesz. A pályázat mérföldkövei között elég idő áll a tervezők és kivitelezők rendelkezésére pályázataik kidolgozására, valamint az érdeklődők szavazatainak leadására.

Farkas Ferenc reményét fejezte ki, hogy a beküldött pályázatok közül minden CSOK-ot igénylő háromgyermekes család olyan élhető élettérre fog találni, amire a 10+10 milliós támogatás kellő fedezetet fog nyújtani.

Hozzátette továbbá, hogy a projekttel az Ingatlanok Magyarország Kft. társadalmi szerepvállalását kívánja erősíteni: a cég így járul hozzá a Kormány CSOK-programjának sikeréhez.

CSOKpályázat.hu Szerkesztőség
http://csokpalyazat.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.