OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. június 6. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2016. május 10., kedd 14:30

Átalakul az internet - ingyenes tanúsítványokkal lesz biztonságosabb a böngészés
    Budapest, 2016. május 10., kedd (OTS) - Facebook, Google, Mozilla. Három internetóriás a több tucat közül, akik már felsorakoztak a Let's Encrypt mozgalom mögött. Az ingyenes, de a legnagyobb böngészők által is hitelesként elfogadott tanúsítványokat kibocsátó szervezet az alapjainál forgatja fel az internetet. Amelyik honlaptulajdonos késlekedik, komoly hátrányba kerülhet: a keresőkben és az ügyfeleknél is. Kétmillió honlap látogatóit már ilyen tanúsítvány védi.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160510_002.jpg

Továbbfejlesztve biztosítja a magyar weboldaltulajdonosok számára a Tárhely.Eu a nemzetközi szinten óriási sikernek örvendő Let's Encrypt ingyenes megoldását. A saját fejlesztésű https://ingyenssl.tarhely.eu rendszer leveszi a regisztráció, telepítés terheit a honlaptulajdonosok vállairól, valamint nagyban egyszerűsíti a 90 naponkénti kötelező megújítás adminisztrációját is.

"Mindez azt szolgálja, hogy minél szélesebb körben elterjedjen a biztonságos internetezés egyik sarokkövének számító, a legnépszerűbb böngészők által is hitelesként értékelt SSL-tanúsítvány" - fogalmazott Kárpáti Zoltán.

A közel 40 ezer honlapot kiszolgáló Tárhely.Eu ügyvezető igazgatója elmondta: éppen azért, hogy ez a megoldás minél szélesebb körben terjedni tudjon, nemcsak a cég ügyfelei, hanem bárki számára ingyenesen hozzáférhetővé teszik azt.

A szolgáltatás a legnépszerűbb webkiszolgáló vezérlőfelületekkel teljes körűen együttműködik, más esetekben a tanúsítványok igénylésére van mód, a telepítést pedig helyben kell elvégezni.

Részletesebb információk, valamint regisztráció: https://ingyenssl.tarhely.eu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.