OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. június 6. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. május 11., szerda 12:36

Megoldásra váró területek a vagyonértékelésben
    Budapest, 2016. május 11., szerda (OTS) - Vagyonértékelési mesterkurzus indul a szakmai konszenzus javítása és az utánpótlás nevelés biztosítása érdekében a Grant Thornton Valuation és a Budapesti Műszaki Egyetem Építéskivitelezési és Szervezési Tanszékének támogatásával.

    2016. szeptemberében a stigmatizált ingatlanok témakörével indul az első vagyonértékelési mesterkurzus sorozat. A programot dr. Hajnal István jelentette be a Portfolio - RICS Property Valuation konferencián. A kurzus szakmai intézmények részvételével hazánkban jelenleg problematikus kérdésekre kívánja megadni a választ, ezzel is növelve a szakma elfogadottságát és a belső konszenzust. A mesterkurzus a Grant Thornton Valuation Tudásmenedzsment programjának keretében a Budapesti Műszaki Egyetem Építéskivitelezési és Szervezési Tanszékének támogatásával valósul meg.
A kurzusok egy adott problémakörben elért eredményei az erre a célra létrehozott Tudástranszfer honlapon, a www.vagyonertekeles.eu -n lesznek publikálva.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.