OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. május 26., csütörtök 12:18

Labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzés-közvetítések és kulturális programok Budán, a Sirály Sétányon, a Larus Étterem és Rendezvényközpont szervezésében.
    Budapest, 2016. május 26., csütörtök (OTS) - EB Terasz - Sirály Sétány - UEFA Labdarúgó Európa Bajnokság - 2016. június 10. és július 10. között.

    "Sirály Sétány" - a Larus Étterem és a MOM Kulturális Központ mellett - 1124 Budapest, Csörsz utca 18/B

- szabadtéri vendéglátó helyszín Várvizi Péter Chef street food ételeivel és italokkal
- Labdarúgó EB mérkőzés-közvetítések, minden mérkőzésnapon
- asztalfoglalás lehetséges kisebb és nagyobb társaságoknak, cégeknek, egyedi ajánlat alapján
- csoportos foglalás esetén a Sirály EB Terasz mellett lehetőség van további helyszínek foglalására is: Larus Étterem 80 főig, Larus Étterem Terasz 80 főig, Larus Rendezvényközpont 300 főig
- rossz idő esetén, fedett helyszín a Larus Rendezvényközpont termeiben, előzetes egyeztetés után a szabad helyek függvényében biztosított
- az online asztalfoglalás egyéni vendégeknek és csoportoknak is elérhető.
- a helyszín tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető
- a parkolás a Larus Étterem és Rendezvényközpont saját mélygarázsában, a szabad helyek függvényében ingyenesen biztosított

További információk és asztalfoglalás: www.larusetterem.hu/meccsnezes

Közvetlen kapcsolat:
losits.gabor@larusevent.hu
+36 20 339 81 39
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.