OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. február 19. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. május 26., csütörtök 14:18

Családbaráttá vált a Duna Médiaszolgálató Zrt. is
    Budapest, 2016. május 26., csütörtök (OTS) - A média világában az újságírók, szerkesztők kötetlen munkaidőben dolgoznak, de ezt az őket alkalmazó szervezet nem mindig teszi értékrendjévé, nem alkalmaz családbarát intézkedéseket, eszközöket. Ez a szemlélet azonban a Duna Médiaszolgáltatónál nemcsak megváltozott, hanem egy projekt keretében konkrét intézkedéseket hozott a munkatársak életében.

    A TÁMOP-2.4.5-12/8-2012-0093 projekt keretében a részvénytársaság munkavállalói 2014. szeptemberétől folyamatosan becsatornázhatták HR tanácsadókon keresztül az igényeiket, hogy hogyan tehető családbaráttá, rugalmasabbá a munkahelyük. A rengeteg igény, szempont, vélemény becsatornázódott a társaság vezetéséhez, akik intézkedési terv keretében meg is valósították a konkrét munkatársi igényeket. A társaság 48%-a kisgyermekes munkavállaló, így pontos és hasznos információkat, ötleteket adtak a társaság vezetésének a megoldásokról. Ennek megfelelően bevezetésre került a társaság munkavállalóinak 90%-a számára a kötetlen munkaidő, esélyegyenlőségi referens alkalmazása, távmunka lehetőségének kialakítása. A munkavállalók ehhez módszertani segítséget is kaptak időgazdálkodási tréning keretében. A projekt zárásaként átadásra került a gyerekszoba, ahol a napközbeni gyermekfelügyeletet is megoldhatják a szülők, amennyiben szükséges. A gyerekszoba babzsákfotelekkel, 50 db gyermekkönyvvel, 21 db társasjátékkal, kanapéval, játszószőnyeggel várja a társaság munkavállalóinak gyermekeit.

A projekt sikeresen 2015.augusztus 31-én zárult.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.