OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)










2016. május 31., kedd 11:16

Renault Baumgartner - az Év autókereskedője
    Budapest, 2016. május 31., kedd (OTS) - Csapatmunka. Ezt emelte ki elsőként Baumgartner Antal, amikor arról kérdezték, minek köszönheti a Renault Baumgartner Autószalon, hogy rangos nemzetközi elismerésben részesült, jelesül az év magyar autókereskedőjének választották a Renault-hálózaton belül.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160531_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160531_003.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160531_004.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160531_005.jpg

     A díjat Párizsban adták át, exkluzív környezetben, gálaest keretében, ahol a kivételes helyzetben lévő kereskedőknek bemutatták a Renault jövőbeni termékkínálatát, olyan típusokat is láthattak, amelyek a nagyközönség számára még titkosak.

     "Különböző minőségi és mennyiségi kritériumok alapján minden évben, a világ összes országában, ahol Renault-t forgalmaznak, kiválasztják a legjobb kereskedéseket - mondta Wachtler Tamás, a Renault Hungária ügyvezető igazgatója. - Kétezer-tizenötben a Baumgartner Autószalon lett az év autókereskedője hazánkban, vagyis megkapta a Dealer of the Year kitüntetést. Ez nagyon magas szintű elismerés a Renault világában, ezért aztán elegáns gála keretében adják át, és aki megkapja, abba a kivételes helyzetbe kerül, hogy elsőként láthatja a jövőbeli termékkínálatot, és egy kicsit beleláthat a márka jövőjébe."

     Összeszokottság, csapatmunka, összehangolt gépezet - ez kell a sikerhez az autókereskedésben ugyanúgy, mint az autósportban. S ezt a legjobban Baumgartner Antal tudja, hiszen ha valaki, ő aztán mindkét területen járatos, mindkettőt jól ismeri. Így azután azt is tudja, hogy a jó csapaton nem szabad változtatni, így vannak kollégái, akikkel már huszonöt éve dolgozik együtt, és továbbiak, akik tíz-tizenöt éve hűségesek hozzá.

     "Fontos, hogy a gépezet tökéletes összhangban működjön, ezért folyamatosan képezni kell a kollégákat. Ma már mindenki tájékozódik az interneten, mielőtt bejön a kereskedésbe, mire velünk találkozik, addigra már jó rálátása van a modellekre, a felszereltségre. Évekkel ezelőtt ugyanaz az ember négyszer-ötször is eljött az autószalonba, mielőtt megvette az autóját. Manapság ez egyre korlátozódik, mert a vevő előre körbejárja a lehetőségeit, úgyhogy már első alkalommal meghozza a döntést. Ezért lényeges a kiszolgálás" - mondta Baumgartner Antal, aki azt is elárulta, a Dealer of the Year kitüntetést bizonyos tervteljesülés, ügyfél-elégedettség, és próbavásárlások során pontozzák, s ezután születik meg a végeredmény.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.