2024. április 19. péntek

2016. május 31., kedd 11:16

Renault Baumgartner - az Év autókereskedője
    Budapest, 2016. május 31., kedd (OTS) - Csapatmunka. Ezt emelte ki elsőként Baumgartner Antal, amikor arról kérdezték, minek köszönheti a Renault Baumgartner Autószalon, hogy rangos nemzetközi elismerésben részesült, jelesül az év magyar autókereskedőjének választották a Renault-hálózaton belül.

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:

A díjat Párizsban adták át, exkluzív környezetben, gálaest keretében, ahol a kivételes helyzetben lévő kereskedőknek bemutatták a Renault jövőbeni termékkínálatát, olyan típusokat is láthattak, amelyek a nagyközönség számára még titkosak.

"Különböző minőségi és mennyiségi kritériumok alapján minden évben, a világ összes országában, ahol Renault-t forgalmaznak, kiválasztják a legjobb kereskedéseket - mondta Wachtler Tamás, a Renault Hungária ügyvezető igazgatója. - Kétezer-tizenötben a Baumgartner Autószalon lett az év autókereskedője hazánkban, vagyis megkapta a Dealer of the Year kitüntetést. Ez nagyon magas szintű elismerés a Renault világában, ezért aztán elegáns gála keretében adják át, és aki megkapja, abba a kivételes helyzetbe kerül, hogy elsőként láthatja a jövőbeli termékkínálatot, és egy kicsit beleláthat a márka jövőjébe."

Összeszokottság, csapatmunka, összehangolt gépezet - ez kell a sikerhez az autókereskedésben ugyanúgy, mint az autósportban. S ezt a legjobban Baumgartner Antal tudja, hiszen ha valaki, ő aztán mindkét területen járatos, mindkettőt jól ismeri. Így azután azt is tudja, hogy a jó csapaton nem szabad változtatni, így vannak kollégái, akikkel már huszonöt éve dolgozik együtt, és továbbiak, akik tíz-tizenöt éve hűségesek hozzá.

"Fontos, hogy a gépezet tökéletes összhangban működjön, ezért folyamatosan képezni kell a kollégákat. Ma már mindenki tájékozódik az interneten, mielőtt bejön a kereskedésbe, mire velünk találkozik, addigra már jó rálátása van a modellekre, a felszereltségre. Évekkel ezelőtt ugyanaz az ember négyszer-ötször is eljött az autószalonba, mielőtt megvette az autóját. Manapság ez egyre korlátozódik, mert a vevő előre körbejárja a lehetőségeit, úgyhogy már első alkalommal meghozza a döntést. Ezért lényeges a kiszolgálás" - mondta Baumgartner Antal, aki azt is elárulta, a Dealer of the Year kitüntetést bizonyos tervteljesülés, ügyfél-elégedettség, és próbavásárlások során pontozzák, s ezután születik meg a végeredmény.