OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)








2016. június 8., szerda 12:11

Budapest - Együttműködési megállapodást kötött a MoM Sport Uszoda és Sportcsarnok, valamint a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság.
    Budapest, 2016. június 8., szerda (OTS) - A MoM Beachen tartott sajtóeseményen az együttműködést Buranits Ildikó, a MoM Sport Uszoda és Sportcsarnok ügyvezető igazgatója, Bátori Zsolt, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság főigazgatója írta alá, majd Nyitrai Imre, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociálpolitikáért felelős helyettes államtitkára aláírásával záradékolta azt. Ennek értelmében az állami gondozásban ellátottak az aktív tanulmányi időszakban szervezett keretek között, csoportosan, kedvezményesen vehetik igénybe az uszodát és a műfüves focipályát, illetve a 14 év alattiak díjmentesen látogathatják a MOM Sport Uszoda és Sportközpont által szervezett rendezvényeket. A szerződésben foglaltak lehetőséget biztosítanak arra, hogy a gyermekvédelmi és a szociális intézményekben élők sportolási lehetősége kiszélesedjen.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160608_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160608_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160608_003.jpg

Buranits Ildikó hangsúlyozta, hogy a MoM Sport, mint az egyetlen, önkormányzati tulajdonban lévő, önmagát fenntartó és nyereséges intézmény az elmúlt három évben több kezdeményezéssel is részt vett a társadalmi felelősségvállalásban, melyek közül kiemelkedik a MoM Sport Angyal, amikor a 12. kerületi gyermekotthonok lakóinak kívánságai teljesülnek.

Az eseményt megtisztelte még Horváth Zsolt, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fővárosi Kirendeltségének igazgatója, Majoros István olimpiai bajnok, valamint Sánta Áron, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság osztályvezetője, aki a megállapodás elindítója volt.

Az egészségmegőrzés, az egészségfejlesztő testmozgás és a rekreációs célú mozgásformák megismertetése mindkét szervezet számára kiemelt cél és egyben feladat is, ezért a szerződés aláírását összekötötték egy vakfocis meccsel, melynek keretében az ugyancsak a MoM Sport által támogatott Láss Egyesület és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság gyermek válogatottja mérkőzött meg egymással, ahol a játékvezető Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója és egyben a Színészválogatott csapatkapitánya volt.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.