OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. június 10., péntek 09:25

Ingyenes házhoz szállítás a Laptopszalonnál minden termékre!
    Budapest, 2016. június 10., péntek (OTS) - Az online vásárlások aggályait csökkentendő vezette be a Laptopszalon, - mint piacvezető notebook értékesítő - ezt az e-kereskedelemben egyedülálló szolgáltatást, melynek lényege, hogy a Laptopszalon.hu webáruházában megrendelt termékeket értéktől függetlenül ingyenesen szállítja.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160610_001.jpg

"Fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink bizalommal forduljanak hozzánk és ne legyenek aggályaik az online vásárlással kapcsolatban. Ezért mostantól nemcsak a laptopokat, de a kiegészítőket, alkatrészeket és szoftvereket is ingyenesen juttatjuk el a webáruházunk vásárlóinak. Több olyan innovatív eszközt is használunk, amelyek kényelmessé és barátságossá teszik ügyfeleink számára a vásárlást online is. Ilyen többek között az este 10h-ig működtetett chat ügyfélszolgálat is. Nincsenek járulékos kiadások, utalási költség vagy kezelési díj. " - mondta el Folkmann Ferenc, a Laptopszalon ügyvezetője.
Az ingyenes szállítás további részleteiről az alábbi linkeken tájékozódhat:
http://www.laptopszalon.hu/ingyenes_szallitas

A Laptopszalonról
A cég a hazai piac egyik legjelentősebb számítástechnikai szaküzlet- és szervizhálózata, amely már több mint 12 éve van jelen az informatikai piacon. Bár a forgalmazott márkák gyártóinak teljes termékpalettáját értékesíti, a mobil számítógépeknek kiemelt szerepet töltenek be. A Laptopszalon olyan ismert gyártók hivatalos márkaüzleti státuszát érdemelte ki, mint a Dell, a Lenovo, a HP és az Asus.
Az évről évre elnyert kereskedelmi díjak is alátámasztják a cég vezető szerepét a piacon. 2014-ben a Laptopszalon.hu kapta az Év Honlapja minőségi díjat. 2015-ben immáron negyedik alkalommal nyerte el az Év Dell kiskereskedője címet, 2015-ben pedig ismét a Laptopszalon érdemelte ki a legtöbb Dell, Lenovo Ideapad, Toshiba, MSI és Fujitsu készülékeket értékesítő kereskedő kitüntető címét.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.