2024. április 24. szerda

2016. június 10., péntek 09:25

Ingyenes házhoz szállítás a Laptopszalonnál minden termékre!
    Budapest, 2016. június 10., péntek (OTS) - Az online vásárlások aggályait csökkentendő vezette be a Laptopszalon, - mint piacvezető notebook értékesítő - ezt az e-kereskedelemben egyedülálló szolgáltatást, melynek lényege, hogy a Laptopszalon.hu webáruházában megrendelt termékeket értéktől függetlenül ingyenesen szállítja.

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:

"Fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink bizalommal forduljanak hozzánk és ne legyenek aggályaik az online vásárlással kapcsolatban. Ezért mostantól nemcsak a laptopokat, de a kiegészítőket, alkatrészeket és szoftvereket is ingyenesen juttatjuk el a webáruházunk vásárlóinak. Több olyan innovatív eszközt is használunk, amelyek kényelmessé és barátságossá teszik ügyfeleink számára a vásárlást online is. Ilyen többek között az este 10h-ig működtetett chat ügyfélszolgálat is. Nincsenek járulékos kiadások, utalási költség vagy kezelési díj. " - mondta el Folkmann Ferenc, a Laptopszalon ügyvezetője.
Az ingyenes szállítás további részleteiről az alábbi linkeken tájékozódhat:

A Laptopszalonról
A cég a hazai piac egyik legjelentősebb számítástechnikai szaküzlet- és szervizhálózata, amely már több mint 12 éve van jelen az informatikai piacon. Bár a forgalmazott márkák gyártóinak teljes termékpalettáját értékesíti, a mobil számítógépeknek kiemelt szerepet töltenek be. A Laptopszalon olyan ismert gyártók hivatalos márkaüzleti státuszát érdemelte ki, mint a Dell, a Lenovo, a HP és az Asus.
Az évről évre elnyert kereskedelmi díjak is alátámasztják a cég vezető szerepét a piacon. 2014-ben a Laptopszalon.hu kapta az Év Honlapja minőségi díjat. 2015-ben immáron negyedik alkalommal nyerte el az Év Dell kiskereskedője címet, 2015-ben pedig ismét a Laptopszalon érdemelte ki a legtöbb Dell, Lenovo Ideapad, Toshiba, MSI és Fujitsu készülékeket értékesítő kereskedő kitüntető címét.