OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. június 15., szerda 09:18

Élj tisztán! - Drogellenes világnapi koncert és családi nap a Városmajorban
    Budapest, 2016. június 15., szerda (OTS) - A Városmajori Szabadtéri Színpadon rendezik meg június 26-án a Drogellenes Világnapi koncertet, amelyen a hazai zenei élet olyan kiváló előadói lépnek fel, mint Snétberger Ferenc, Szirtes Edina Mókus, Jammal, Szőke Nikoletta, Boggie, az InFusion Trio, a WindSingers és a Kállay-Saunders Band. A jelképes árú (500 Ft-os) jeggyel látogatható koncertet idén is egész napos családi program előzi meg. A kezdeményezés célja a társadalmi összefogásra és a felelős gondolkodásra való figyelemfelhívás.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160615_001.jpg

Az ENSZ-közgyűlés 1987. évi határozata alapján világszerte 1988 óta tartják június 26-án a drogfogyasztás elleni küzdelem nemzetközi napját, hogy felhívják a figyelmet a kábítószer-fogyasztás veszélyeire, és a drogkereskedelem elleni harc fontosságára. A Szabad Tér Színház tavaly rendezte meg első alkalommal a Drogellenes Világnapi koncertet neves hazai sztárok - többek között a Margaret Island, Radics Gigi, Oláh Gergő, Kocsis Tibor, Pankastic! - közreműködésével a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, amelynek sztárvendége Ron Carter, Grammy-díjas jazzbőgős volt. A nagysikerű koncert folytatásaként idén a Városmajori Szabadtéri Színpad ad otthont az egész napos rendezvénynek.

A drog évente 200 ezer ember haláláért felelős. A Budapesti Nyári Fesztivál immár hagyományos, június 26-i programsorozata a magyar zenei élet kiválóságaival, valamint karitatív szervezetek bevonásával kívánja elérni a társadalom különböző rétegeit, alternatívát kínálva a tudatos életvezetésre és a szabadidő tartalmas eltöltésére. A Katolikus Karitász és a Magyar Református Egyház segítő szervezetei a vasárnap délelőtti Mesebolt Bábszínház előadását követően prevenciós programokkal, játékos foglalkozásokkal várják a családokat.

A 19 órakor kezdődő gálakoncert előadói fellépésükkel maguk is csatlakoznak a világnap célkitűzéseihez. A szervezők újra arra törekedtek, hogy a különböző zenei műfajok (világzene, könnyűzene, crossover, jazz) legjobbjai lépjenek színpadra, és a fiataloknak kedvezzenek, ám minél több korosztályt megszólítsanak. A különleges eseményen Snétberger Ferenc a tanítványaival - Danyi Csaba, Farkas Zsolt, Szajkó Adrián - valamint Toni Snétbergerrel ad koncertet. A Szőke Nikoletta Quintet könnyűzenei jazz-feldolgozásokat játszik, az énekes-zenész Szirtes Edina Mókus sokoldalú zenei világából ad ízelítőt, amelyhez vendégként Fekete Jammal János beatboxos csatlakozik. A tehetségkutatók nemzetközi mezőnyében is méltán dobogós "looper" zenekar, az InFusion Trio izgalmas repertoárral készül, Csemer Bogi ezúttal trióban adja elő a legkedvesebb dalait. A fiatalokból álló, díjnyertes WindSingers vokálegyüttes humorral fűszerezett zenei világot varázsol a színpadra, Kállay-Saunders András pedig zenekarával adja elő legnépszerűbb számait.

A koncertre 500 Ft-os regisztrációs jegyek válthatók.

Bővebb információ és online jegyvásárlás: www.szabadter.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.