OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. június 6. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2016. június 15., szerda 16:06

120 éves a Mezőgazdasági Múzeum - nemzetközi konferencia (2016. június 20.)
    Budapest, 2016. június 15., szerda (OTS) - Múzeumunk, melynek alapító okiratát 1896. június 20-án írta alá Darányi Ignác földművelésügyi miniszter, fennállásának 120. évfordulója alkalmából nemzetközi konferenciát rendez.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160615_003.jpg

A konferencián a budapesti Vajdahunyadvár és a Mezőgazdasági Múzeum közös múltja kapcsán elsőként a kezdeményezőkre, alapítókra és az alkotókra emlékezünk. Majd a Kárpát-medencében és tágabb környezetünkben, Európában folyó agrártörténeti kutatások eredményei és irányai kerülnek bemutatásra. Előadóink az agrártörténetírás, illetve a vidéki életet bemutató városi, fővárosi múzeumok feladataira, küldetésére és kihívásaira keresik a választ nemzetközi kitekintéssel.
Szeretettel várunk minden, a tematika iránt érdeklődőt, a muzeológia, a történettudomány, az agrártudomány, a régészet, építészet tudományainak művelőit.

Jöjjenek, ünnepeljék velünk Európa legrégibb és legnagyobb mezőgazdasági múzeumát!

Érkezés, regisztráció 9:00-tól.
A konferenciát Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter tartja.

További információ a sajtó munkatársai részére:
Szász Anna Tünde
kommunikációs munkatárs
+36 30 435 1487
szasz.anna.tunde@mmgm.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.