OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. február 19. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. június 16., csütörtök 09:00

Új portál a lakossági pénzügyekről: zsebremegy.hu
    Budapest, 2016. június 16., csütörtök (OTS) - Sajnos a magyar lakosság pénzügyi ismeretei és pénzügyi tudatossága meglehetősen alacsony szinten van. Az interneten számtalan oldal foglalkozik pénzügyi kérdésekkel, azonban az ilyen honlapokkal két probléma is adódik: vagy csak egy-egy résztémát érintenek (hitelek, pályázatok stb.), vagy nyilvánvaló tévedésekkel, netán hamis információkkal vannak tele.

    A hiteles és pontos tájékoztatást kívánja szolgálni a lakossági pénzügyekkel és a családi-egyéni költségvetést érintő témákkal foglalkozó portál, a www.zsebremegy.hu oldal. Cikkei közérthetően fogalmaznak, pontos és naprakész információkkal szolgálnak a lakosságot érintő legfontosabb pénzügyekről, mint a GYED, a GYES, a NOK, a CSOK, állami pályázatok, nyugdíjak stb. Az oldalon külön rész foglalkozik a mindennapi és a gazdasági hírekből kimaradó, a pénztárcát mégis érintő kérdésekkel, mint hogy mikor fizeti az állam a nyugdíjat és a családi támogatásokat, hol várhatók traffipaxos ellenőrzések.

Az oldalon rövid hírek és "Jó tudni" szekció foglalkozik a lakosságot érintő apróbb hírekkel, érdekességekkel. Mivel a lakossági hitelezés és a brókerbotrányok hazánkban komoly krízishelyzeteket okoztak az elmúlt években, az oldal külön menüpontban foglalkozik a hitelekkel, illetve bemutatja a lakosság számára kockázatos pénzügyi termékeket.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.