Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
|
|
|
2016. június 20., hétfő 12:40 |
Sajtajándékkal indul a vakáció Pető Intézetben |
|
Budapest, 2016. június 20., hétfő (OTS) - A legújabb táplálkozástudományi kutatások szerint az egészséges élethez napi fél liter tej, vagy ennek megfelelő mennyiségű sajt fogyasztása ajánlott. |
A fogyatékkal élő gyerekek egészséges táplálkozásához járult hozzá
az Óvártej Zrt. az idei tanév végén, amikor ajándékcsomagot küldött
a Pető Intézet Konduktív Gyakorló Általános Iskolájában tanuló
diákoknak. A gyerekek a Mamma Mia termékcsalád tagjai közül a
tejszínesen bársonyos stracchinót, a hófehér mozzarellát és a
hevített-gyúrt (pasta filata) provolettát kóstolhatták meg.
https://www.facebook.com/mammamiacheese http://mammamiacheese.hu/
-------------------------------------------------------------------
Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók
a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül
felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett
anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget,
rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti
szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI
által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a
felelős. © Copyright MTI nonprofit Zrt.
Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a
(06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus
levelező címen kaphat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|