OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. június 27., hétfő 17:36

Nézd fotelből a VOLT fesztivál 0. napját!
    Budapest, 2016. június 27., hétfő (OTS) - Már csak egy nap van hátra a Petőfi Zenei Díjátadó gáláig, amelyen 8 kategóriában díjazzák a hazai zenészeket. Június 28-án este kiderül, hogy a szakmai és a közönségszavazatok alapján ki kapja az év dala, az év együttese, az év női előadója, az év férfi előadója, az év felfedezettje, az év koncertje és az év DJ-je díjat.

        A közmédia elhozza a nagyszabású showműsort azoknak, akik nem tudják a helyszínről követni a Telekom VOLT Fesztivál 0. napján a Petőfi Zenei Díj eseményeit: 20:30-tól a Petőfi TV, Duna World és a Petőfi Rádió élőben közvetíti a gálát. A labdarúgó Európa-bajnokság szünnapja miatt pedig még kapcsolgatni sem kell a csatornák között, így biztosan senki nem marad le két és fél órás show legjobb pillanatairól. A Petőfi Zenei Díjon különleges produkciókkal lép színpadra Ákos, ByeAlex, a Halott Pénz, Kis Grófo, Lotfi Begi, a Margaret Island, Mező Misi, a Punnany Massif, a Quimby, Rúzsa Magdi, a Szabó Balázs Bandája valamint a Wellhello. A Petőfin gyakran játszott nemzetközi sztárok közül a holland Lost Frequencies, valamint a brit Wilkinson és Ella Eyre szerepel a gála programjában, utóbbi két sztár a show után nagykoncerttel várja a VOLT közönségét. A több kategóriában is jelölt Ákos szintén nagykoncertet ad ugyanezen az estén.
     Te is ott lehetsz a VOLT-on - Petőfi Zenei Díj élőben június 28-án 20:30-tól a Petőfi TV-n, a Duna World-ön, a Petőfi Rádión és online a mediaklikk.hu-n!

     Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA)

-------------------------------------------------------------------

     Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
     Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
     © Copyright MTI nonprofit Zrt.
     Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.