OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 15. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. június 30., csütörtök 11:35

Az Andrássy Egyetem Budapest új rektort választott és meghosszabbította a kancellár megbízását
    Budapest, 2016. június 30., csütörtök (OTS) - A budapesti Andrássy Gyula Német Nyelvű Egyetem (AUB) Szenátusa 2016. június 23-án rektorrá választotta Prof. Dr. Dietmar Meyert, az AUB Gazdaságelmélet Tanszékének vezetőjét, és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Közgazdaságtudományok Intézetének igazgatóját és Közgazdaságtan Tanszékének vezetőjét.

    Meyer 2017. március 1-jén veszi át a rektori teendőket Prof. Dr. Masát Andrástól, aki 2008 óta vezeti az egyetemet és a hatályos szabályok értelmében nem választható újra. A rektor megbízatása három évre szól. Ezen kívül a Szenátus újabb öt évre megerősítette pozíciójában Domahidi Ákost, aki 2010 óta az egyetem kancellárja.

Sajtókapcsolat:

Gintner Borbála
borbala.gintner@andrassyuni.hu
+36 1 815 8129
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.