OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. július 6., szerda 12:42

Júliusban is tucatjával landolnak az új zenék a Petőfin
    Budapest, 2016. július 6., szerda (OTS) - A Petőfi Zenei Díj gálája után is folytatódik a magyar tehetségek bemutatása a Petőfin. A legújabb zenéket két héten át maguk az előadók hozták el a rádióba, a Talpra magyart minden reggel más ismert zenészek vezették. Többek között Odett, Firkin, Kiss Sanyi az Intim Tornából, Czutor Zoli, Sooeri&Poolek segítettek levezényelni a reggeli show-t. A rendhagyó műsorvezetés egy hét pihenő után a jövő héten folytatódik, de addig sem marad friss zene nélkül a Petőfi Rádió közönsége.

        Ezen a héten először lesz hallható rádióban a Punnany Massif és Supernem új, Partizán című szerzeménye, és a Mary Popkids Wildcard című dala is a Petőfiben szól először. Június második hetében a Petőfin debütál dalaival a Mystery Gang, a ManGoRise, Singh Viki Nem elég című zenéjével, a Tweed, a Londonból Budapestre költözött Revo Project, a Folkfonics, a Luxembour Project, Lombos El Marci és Juhász Attila, a Kávészünet. Vendégünk lesz még Lajtai Kati a Budapest Voices tagja, Péter Szabó Szilvia, Szalóki Ági, a Paddy and the Rats, azaz Oravecz Kristóf és Babicsek Bernát valamint Szabó Zé is.

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.