OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2016. július 11., hétfő 14:55

A CashCard üdvözli a frissen piacra lépő Festipay Prepaid Cardot
    Budapest, 2016. július 11., hétfő (OTS) - A Peak Financial Services saját Prepaid Mastercard terméke, a CASHCARD 2015. május 27. óta érhető el a magyar piacon, ezzel az első, forint alapú Prepaid kártyaterméket hívta életre. A CashCard elsősorban vállalati kifizetési rendszerekben használt termék, ezért a kártya általában vállalatokon keresztül érkezik a magánszemélyekhez.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160711_002.jpg

A vállalati értékesítés ellenére a cég nagy hangsúlyt fektet a kártyabirtokosoknak szánt funkciók fejlesztésére, ezért már a termék piacra lépésének napján 34 ország 52 bankjában tette lehetővé a készpénzbefizetést, Magyarországon az OTP és a K&H több, mint 600 fiókjában tölthető fel készpénzzel.

A CashCard, illetve a hozzá tartozó disztribúciós stratégia és üzleti modell olyannyira sikeres, hogy a kibocsátott kártyák száma az idei első félévben 126%-kal nőtt, és a vállalat immár 32 országban rendelkezik kártyabirtokos ügyfelekkel. Suppan Márton, a cég alapítója és igazgatója az 2016-os évben 200% fölötti növekedést vár.

A fenti sikereken felbuzdulva a Peak hamarosan egy kifejezetten fiataloknak szánt CashCard sorozatot jelent be, amely kiterjedt készpénzfeltöltési hálózatának köszönhetően tökéletesen alkalmas a fesztiválozók számára is, csakúgy, mint a többségében magasabb költségekkel használható, és bő egy évvel a CashCard után piacra kerülő Festipay Prepaid Card.

A bejelentés előhírnökeként néhány héttel korábban a Keszthely Triathlon verseny győztesei, továbbá, a WE LOVE BALATON közreműködésével szervezett ENYÉM A BALATON! kampány 300 nyertese is CASHCARD-on kapta meg a nyereményét.

KECSKEMÉTI ANDREA
kommunikációs vezető
andrea.kecskemeti@peakfinancialservices.eu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.