OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. július 12., kedd 12:06

Környezetvédelmi tábort szerveztek nevelőotthonban élő gyerekek számára
    Budapest, 2016. július 12., kedd (OTS) - Idén 22. alkalommal szervezte meg a Reinhold és Carmen Würth Alapítvány környezetvédelmi táborát hátrányos helyzetű gyerekek számára. Július 4. és 11. között 62 tíz és tizennégy év közötti gyerek üdülhetett Pilisszentkereszten.

    A gyönyörű fekvésű, új helyszínen megrendezett táborozást teljes egészében az alapítvány fizeti és a szervezés részletéről is az itt dolgozók gondoskodnak.
Nem titkolt céljuk, hogy a nehézsorsú gyerekeknek olyan élményeket, nyaralást biztosítsanak, ami feltöltődést, érzelmi támaszt nyújt, miközben ismeretanyaguk is bővül.

Az idei tábor egyik kiemelt programja és kirándulása a vadregényes Dera-szurdoki kalandozás, de Dobogókő és a Pilistető megmászása is a tervek között szerepelt. Az alapítvány minden évben ügyel arra, hogy a túrákat valamilyen plusz érdekességgel színesítse; ezúttal a Pilisszentkereszti Erdészet erdészei meséltek arról, hogy miért fontos feladat az erdőművelés és a vadgazdálkodás és milyen szépségeket rejtenek ezek a tevékenységek.
A gyermekotthonokban nevelkedő és a nevelőszülőknél élő gyermekek kiválasztásáért a Nevelőotthonok Nemzetközi Szövetségének Magyarországi Egyesülete (FICE) felel, ahogyan a gyerekeket kísérő pedagógusokat is ők biztosítják a tábor idejére.
Mindannyiuk számára a BV Továbbképzési Központ rendkívül jól felszerelt, felújított szállodája nyújtott szállást az egy hét alatt.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.