OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. július 13., szerda 11:01

Sztárok a Gyulai Várszínházban
    Gyula, 2016. július 13., szerda (OTS) - A Gyulai Várszínház az idei évad második bemutatóját, a III. Richárdot ma, július 13-án mutatja be a Shakespeare Fesztiválon.

    Az angol drámaköltő művét a tehetséges fiatal rendező ifj. Vidnyánszky Attila állítja színre. Igazi sztárszereposztást láthatnak a színpadon: a főszereplő Trill Zsolt, aki a Nemzeti Színházból érkezik, mint ahogy Szűcs Nelli is. A Vígszínház két kiválósága szintén fontos szerepet játszik a darabban, Eszenyi Enikő és Hegedűs D. Géza. Kecskemétről érkezett Trokán Nóra, aki az idei POSZT-on megkapta a legjobb női szereplő díját.
A III. Richárd szerdai bemutatója után 14-én és 15-én is láthatják a produkciót a várban.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.