OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. július 13., szerda 15:35

Varga Mihály Nemzetgazdasági Miniszter ünnepélyesen üzembe helyezte a Meditop Gyógyszeripari Kft. új csúcstechnológiát képviselő folyamatos filmbevonó berendezését.
    Pilisborosjenő, 2016. július 13., szerda (OTS) - Varga Mihály Nemzetgazdasági Miniszter ünnepélyes keretek között helyezte üzembe a Meditop Gyógyszeripari Kft. pilisborosjenői telephelyén elsőként Európában a 300 millió Ft összértékű O'HaraFC C75 típusú folyamatos filmbevonó berendezést, amely egyedülálló megoldást kínál kutatás-fejlesztési és az üzemi gyártási tételű tabletták bevonására.

    A készülék a legmodernebb gyógyszergyártási technológiát biztosítja a tabletták filmbevonására, amellyel kis mennyiségtől, már 7 kg tablettától akár több száz kilogrammos gyártási tételek bevonása is lehetséges. Ez a technológia a rövid bevonási ciklus következtében kivételes lehetőséget biztosít hőérzékeny és alacsony szilárdságú tabletták filmbevonatának elkészítésére.

A készülék folyamatos üzemmódban képes dolgozni, amely lehetővé teszi a gyártási tételek rugalmas és gazdaságos növelését, ami nagymértékben hozzájárul a vállalkozás versenyképességének növekedéséhez.

Ennek a világszínvonalú technológiát képviselő berendezésnek a beszerzését az Új Széchenyi Terv pályázati forrása és az MNB Növekedési Hitelprogram I. Pillére biztosította, míg a források felhasználását a cég banki partnere, a K&H Bank személyre szabott pénzügyi tanácsadással, valamint egy komplex és növekedést támogató finanszírozási megoldással segítette, lehetővé téve ezzel a fejlődési pályán lévő Meditop Gyógyszeripari Kft. hosszú távú üzleti céljainak megvalósítását.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.