OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. január 26. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. július 19., kedd 09:30

Nemzeti Parkot gondoz a Jánosik Kft.
    Budapest, 2016. július 19., kedd (OTS) - Mintegy 1000 hektárnyi Nemzeti Park területének gondozására nyert megbízást, nyílt közbeszerzési pályázaton a Jánosik és Társai Kft - tájékoztatott Jánosik Lajos cégtulajdonos.

    A Jánosik és Társai Kft. a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság védett természeti területein a természetvédelmi területkezelési munkálatok során szálastakarmány előállítást folytat, kaszálási, rendképzési, szükség esetén rendterítési valamint bálázási munkafolyamatokat lát el. A Dévaványai-Ecsegi és a Csanádi-puszták területein végzendő munkák során nemcsak az előállított takarmány minősége fontos. Kiemelt figyelmet kell fordítani a vadon élő állatfajok védelmére. Speciális gépekkel és gépkiegészítő felszereléssel szerelt gépekkel végezhetőek a munkafolyamatok, amelyek figyelmeztetik a vadon élő állatokat a menekülésre.

A most elnyert szezonális szerződés mintegy 10 százalékos bevétel növekedést jelent a cég külterületi ágazatánál - mondta Jánosik Lajos.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.