OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. július 19., kedd 12:45

Rádióból a Tv-be… hol vagyok? Én itt vagyok, Én vagyok itt!
    Budapest, 2016. július 19., kedd (OTS) - Este kilenc és félsz, hogy a mindennapok témáiról lemaradsz? Vagy a magyar sztárokat hiányolod a hétköznapokból? Esetleg este kilenckor már a budapesti éjszakát követnéd otthonról, a tévé képernyőjén át? Mennél az A38-ra, de nincs kedved kimozdulni? A Petőfi TV mindezt elhozza neked, tálcán nyújtva a hét minden napján.

    Stohl Luca, Palágyi Máté, Kardos-Horváth János, csak pár név ízelítőnek az eheti meghívott sztárműsorvezetők listájáról.

A Petőfi rádió reggeli Talpra Magyar műsora után a Petőfi TV esti műsorsávjában az 'Én vagyok itt' műsorában találkozhattok újra Magyarország legcoolabb sztárjaival: hétfőtől a hét minden napján más téma köré felépítve, más szakértővel és más sztárral találkozhattok.

A mini hangszerek hoznak lázba? Pipa! Esetleg a szellemvárosok azok, amiket sorra akarsz járni szombat este? Rendben! Egy utolsót nosztalgiáznál az EB meccsek sikerein? Tényleg nem probléma, Sebők Vilmos elkalauzol a legnagyobb pillanatok között, és segít újraélni az eseményeket.

Este kilenc, Petőfi TV csak ennyit kell megjegyezned.

Ki van ott? Én vagyok itt! - a Petőfi TV-n.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.