OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. július 19., kedd 15:06

Dr. Szabó Iván Ügyvédi Iroda közleménye
    Budapest, 2016. július 19., kedd (OTS) - Alulírott Dr. Szabó Iván ügyvéd a sajtó munkatársainak megkeresésén keresztül  értesültem arról, hogy Dr. Bodnár Imre ügyvéd a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. Jogi képviselője, olyan állításokat terjeszt nagy nyilvánosság előtt, amely szerint engem a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjai közül "kizárt, és vagy felfüggesztett" ügyvédi hivatásomból.

    A valóság ezzel szemben az, hogy Treitz Ferenc a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. cégvezetője a Ledina Kerámia Kft. "b.a."-ban 2016. június 6. napján tartott munkavállalói állománygyűlésen történő részvételem, és kijelentéseim miatt tett bejelentést a Budapesti Ügyvédi Kamara részére. Ezeket a vádakat az Budapesti Ügyvédi Kamara felé megválaszoltam, és visszautasítottam az eljárási rendnek megfelelően.

Különösen sértő, és etikátlan vád ez egy ügyvéd kollega részéről, aki tisztában van az eljárási szabályokkal, és ilyen módon próbálja az ügyfelek bizalmát megingatni az ellenérdekű ügyvédben.

A fentiekre tekintettel Dr. Bodnár Imre ügyvéd ellen a mai napon etikai vizsgálatot kezdeményezek a Pécsi Ügyvédi Kamaránál.

Megjegyzem, hogy szánalmasnak tartom, ha egy ügyvéd nem tud jobb eszközt találni az ügyfele védelmére, mint kollegája gyalázását.

Kelt: Budapest, 2016. július 19.

Dr. Szabó Iván Ügyvédi Iroda

Dr. Szabó Iván ügyvéd
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.