OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. január 26. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. július 22., péntek 12:15

A tudásra alapoz a Vírus Média, mely már Google Premier ügynökség is
    Budapest, 2016. július 22., péntek (OTS) - A Vírus Média keresőmarketing ügynökség is használhatja ezentúl a jelentős számú kampányt kezelő, kiváló teljesítményt nyújtó Google Partnereknek járó Google Premier jelvényt. Az egyik legnagyobb hazai Google Premier ügynökség Google AdWords, Google Analytics, Bing és HubSpot akkreditációval is rendelkezik.

    A Vírus Média a Google Search, Mobile, Display, Video, Shopping és Google Analytics specializációját egyaránt megszerezte. Idén lettek a Bing kereső minősített ügynöksége, így megbízóikat itt is professzionálisan szolgálhatják ki. Az online ügyfélszerzés egyik legismertebb szoftverének számító HubSpot Inbound akkreditációját 2016 júliusában kapta meg a Vírus Média vezetője, Mészáros Ádám.

Az új Google Premier Partner jelvényt, melyet annak 2016. június 27-i bevezetése óta mondhatnak magukénak, többek között a Google magas vizsgakövetelményeit teljesítő, tapasztalt csapatának köszönheti a Vírus Média keresőmarketing ügynökség. A minősítés nem csak nekik büszkeség; a cégek is örülhetnek, mivel ez megkönnyíti a céljaikat leginkább támogató Google Partner kiválasztását. A hét éve működő, eddig több száz ügyfelet kiszolgáló Vírus Média az online megjelenéstől a fejlesztésekig az egyedi megoldásokat keresi. "Nem állunk be a dobozos szolgáltatásokat kínáló ügynökségek sorába" - mondja Mészáros Ádám, aki egyben vezető keresőmarketing tanácsadó is.

A Vírus Média Keresőmarketing Ügynökségről:
Az egyik legnagyobb hazai Google Premier ügynökség 2009 óta végzi kis- és középvállalkozások, magyar és nemzetközi nagyvállalatok online reklámkampányainak készítését, kezelését; weboldaluk fejlesztését, üzemeltetését. Egyedi látásmódjuk az ügyfélkezelésre is jellemző: például 24 órás szakmai ügyfélszolgálatot működtetnek.

A Google Premier Partnerségről:
2016. június 27-én mutatták be az új Google Premier Partner jelvényt, mellyel a cégek könnyebben találhatnak rá a nekik megfelelő Google Partnerre. A partnerség új szintje a szigorú elvárások mellett fokozott támogatást is jelent.

További információ: www.virusmedia.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.