OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. január 26. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2016. július 27., szerda 09:15

Értékőrzés, értékteremtés a Ferencvárosban
    Budapest, 2016. július 27., szerda (OTS) - 20. születésnapjára megújult és kibővült a Corvin Hotel Budapest

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160727_001.JPG

Bár a IX. kerület mindig is határos volt az V. kerülettel, 20 éve még senki nem gondolta volna, hogy a Belváros mára "kiköltözik" a Ferencvárosba. A városrész sikeres rehabilitációjának köszönhetően nem csupán az egyes épületeket rekonstruálták, hanem a köztük található területen nagy, összefüggő zöldfelületeket, belső kerteket alakítottak ki. A kerület egy sor nevezetes létesítménnyel gazdagodott. Többek között itt található a MÜPA, BMC, Bálna, Corvinus Egyetem, MTA és SOTE új épülete, Holokauszt Emlékközpont, Concerto Zeneház, Trafó, FTC új stadionja és múzeuma, Nemzeti Színház, József Attila Emlékhely. A ferencvárosi tömb-rehabilitáció kiérdemelte a legrangosabb nemzetközi ingatlanfejlesztési nívódíj pályázat, a FIABCI Prix d'Excellence 2016. évi nagydíját.

A kerületben a sok látnivaló mellett egyre több nívós szálláshely is kiépült. Ezek közül a legrégebbi a Corvin Hotel Budapest és a mellette lévő Hotel Sissi. 2015. november elején a Corvin bezárta kapuját, és alig 9 hónap alatt kompletten felújították. Nem csak a szobák újultak meg, egy százszemélyes rendezvényteremmel is bővült az épület, és a két szálloda összenyitásra került. Az építkezés ideje alatt zökkenőmentesen üzemelt a Sissi szálloda, amely immár szintén a közös Corvin Hotel Budapest néven fogadja a vendégeket. A felújított szálloda érdekessége, hogy a két korábbi épület a földszinten és a garázs szinten kapcsolódik, a szobák két különálló szárnyban helyezkednek el. A Corvin szárny szobáit négycsillagos sztenderdek szerint alakították ki, a Sissi szárny szobái 3 csillagosak. Mindkét szárny vendégei élvezhetik a korszerűen felújított közösségi tereket, az éttermet, konferenciatermet, belső kertet, mélygarázst és parkolót. A szálloda az ITH cégcsoport tagja. A cégcsoporthoz tartozik a Hotel Bakony, és egy osztrák vendégház, a Villa Luef is.

További információ:
Budea Ildikó
Szállodaigazgató
e-mail: gm@corvinhotelbudapest.hu
tel.: +36 1 218 6566
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.