OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2016. július 27., szerda 11:31

A Magyar Országos Horgász Szövetség közleménye
    Budapest, 2016. július 27., szerda (OTS) - Magyar csapatbronz és egyéni arany a horgász Európa-bajnokságon!

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160727_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160727_003.jpg

Talán kevesen tudják, hogy a ma már nemzetközi szinten hivatalosan is elismert horgászsport keretében a Nemzetközi Sporthorgász Szövetség (C.I.P.S.) keretein belül több szakágban és ezen belül számos korosztályban kerül sor rendszeresen hivatalos nemzetközi és országos versenyek, bajnokságok megrendezésére.

A Magyar Országos Horgász Szövetség, mint hivatalos sportági szakszövetség egyben a Magyar Olimpiai Bizottság Nem Olimpiai Sportágak családjának tagszövetsége is hozzájárul a nemzet sportsikereihez. A versenyzők eredményességét ékesen bizonyítja, hogy a több mint 360.000 szabadidős sporthorgászt is reprezentáló magyar versenyhorgászok az elmúlt bő évtizedben 60-nál is több érmet szereztek Európa- és világbajnokságokon, vetélkedve ezzel a legeredményesebb hagyományos sportágakkal is!

Ezúttal egy újabb szép sikerről tudunk beszámolni. A nemzeti horgászsport válogatott az elmúlt hétvégén Hollandiában, az Almere közelében található Lage Vaart csatornán mérkőzött meg Európa legjobb nemzeti horgász válogatottjaival. A XXII. Európa-bajnokságon hazánk válogatottja az aranyérmes Wales és az ezüstérmes Anglia csapata mögött, fantasztikus hajrában a bronzérmet szerezte meg. A csapateredmény mellett született egy újabb fényes egyéni érem is. Walter Tamás, kétszeres világbajnokunk ezen a versenyen megszerezte első Európa-bajnoki címét! A horgász versenysport újabb szép eredményét a következő összeállítású válogatott érte el: Szénási Béla szövetségi kapitány, Buczkó Krisztián, Csillag László, Nagy Benedek, Magyar Balázs, Magyar Gábor, Walter Tamás.

Budapest, 2016. július 27.

    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.