OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. július 29., péntek 13:55

Éld át velünk! - Riói izgalmak a közszolgálati csatornákon
    Budapest, 2016. július 29., péntek (OTS) - Az Eb-t követően már csak egy hetet kell arra várniuk a sportrajongóknak, hogy a sportvilág újabb rangos, ha nem a legrangosabb eseményét szurkolhassák végig a közmédia televízió és rádió csatornái előtt. Augusztus 5-én indul az Olimpia, melyről az M4 Sport, az M5, az M1 és a Kossuth rádió is közvetít, beszámol.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160729_001.jpg

Az M4 Sporton már hónapok óta zajlik az ötkarikás játékok felvezetése. Az Út Rióba és az Út a riói olimpiáig című magazinnal indult a hangolódás, előbbi magyar-, míg utóbbi nemzetközi szempontból mutatja be az olimpikonok útját és felkészülését a megmérettetésre. Ezt a két műsort egészítette ki a július óta műsoron lévő mini portré sorozat a magyar kvótás sportolókról, amelyekből a nézők megismerhetik a riói olimpiára induló teljes magyar csapatot.

"Némi túlzással azt mondhatom, hogy a legjobb szakemberek közül aki "él és mozog", a közmédiafedélzetén lesz. Olyan sorozatba vágunk bele, amely összetettségében túltesz a foci EB magyar meccseinek közvetítésén is: 14-15 videó csatornán zúdulnak be az események a budapesti stúdióba, valamint minden olyan eseményen, ahol a mieink rajthoz állnak, ott lesz egy riporterünk is. Az a célunk, hogy a nézők azt érezzék, ők is ott vannak a helyszínen. A riói játékok alatt 10 kamerával járjuk be a helyszíneket a londoni 2 helyett, ez óriási minőségi különbséget fog jelenteni a közvetítésekben" - mondta Héder Barna sportigazgató a közmédia sportos szakemberi gárdájáról.

Az M4 Sport mellett a közmédia párhuzamosan számol be az olimpia eseményeiről az újonnan induló M5 csatornán is. Az m4sport.hu oldalon folyamatosan frissülő és élő tartalmakkal találkozhatnak az látogatók. Ébredés után a nézőket összefoglalók várják, így a magyar idő szerint délutáni versenykezdésig mindent megnézhetnek a két csatornán, amiről éjjel lemaradtak. A televíziós közvetítések mellett, a Kossuth rádió is élőben számol be a kiemelt eseményekről, olyan rádiós legendákkal, mint Novotny Zoltán, vagy Gulyás László. Az M1 helyszíni stábja is végig kíséri a riói ötkarikás játékokat és a csatorna más szemszögből, folyamatos élő kapcsolásokkal és hírfolyamokkal mutatja be az olimpiát.

Az M4 Sport nyári mottója a #veletekvagyunk, ebben a szellemiségben készül a csatorna az ötkarikás játékokra és támogatja a magyar sportolókat. Célunk, hogy a nézők minden felemelő pillanatot együtt éljenek át a sportolókkal az M4 Sportnak köszönhetően. A #veletekvagyunk hashtaget használva az MTVA nézői az Olimpia ideje alatt üzenhetnek is a sportolóknak. A támogató jókívánságokat az M4 Sport csapatának tagjai fogják átadni a magyar olimpikonoknak. Így nem csak elhozzuk hazánkba az ötkarikás játékokat, hanem a magyar szurkolók hangját is elvisszük Rióba, hogy a sportolóink érezzék, hogy 15 millió magyar van velük a nagy nemzetközi megmérettetésen.

A Rióba utazó magyar olimpikonok névsorát már ismerjük. Most itt az idő, hogy az M4 Sport "olimpiai kvótát" szerző csapatát is bemutassuk.

TV kommentátorok
     - Hajdu B. István
     - Székely Dávid
     - Knézy Jenő
     - Újvári Máté
     - Mohay Benedek
     - Vásárhelyi Tamás
     - Szekeres Péter
     - Varga Péter
     - Szabó Gábor
     - Horváth Mariann
     - Bartha Zoltán
     - Szőke Viktória

Rádió kommentátorok
     - Novotny Zoltán
     - P. Fülöp Gábor
     - Gulyás László

TV riporterek
     - Tihany Viktor
     - Berkesi Judit
     - Molnár Mátyás
     - Bobák Róbert
     - Kovács "Koko" István
     - Tóth Bálint
     - Deák Kriszta
     - Farkas Bettina

Műsorvezetők:
     - Gundel Takács Gábor
     - Szujó Zoltán
     - Petrovics-Mérei Andrea
     - Török Olivér
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.