OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. augusztus 4., csütörtök 10:01

1,4 milliárd forinttal növelte árbevételét az Alpha-Vet Kft.
    Székesfehérvár, 2016. augusztus 4., csütörtök (OTS) - 2015-ben is eredményes évet zárt az Alpha Befektetési Holding Zrt. legnagyobb tagvállalata, az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. Az állatgyógyszert fejlesztő, gyártó, forgalmazó, állateledel, felszerelés kis- és nagykereskedelmi tevékenységet folytató vállalat 2015-ben 14,6 milliárd forintot meghaladó árbevételt könyvelhetett el.

    Az Alpha-Vet Kft. tavaly évi mérlegfőösszege 9,7 milliárd forint. A vállalat adózás előtti eredménye 407 millió forint.  A 17 tagvállalat közös vagyonkezelő cégeként működő Alpha Befektetési Holding Vagyonkezelő Zrt. 12,6 milliárd forint saját tőkével rendelkezik. Mérlegfőösszege meghaladja a 15 milliárd forintot.

2015-ben és 2016-ban a vállalat innovatív termékfejlesztése révén több díjat is nyert, köztük az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK 2015) Állattenyésztési Nagydíját. Az állattenyésztés területén használt takarmány-kiegészítőik több éves kutatómunka és technológiai fejlesztés eredménye. Termékeiket kipróbálták és használják szinte valamennyi gazdasági állatfajnál, valamennyi nagyüzemi állattartási technológiában. A termelők egybehangzó tapasztalatai alapján megállapítható, hogy minden esetben tudják javítani a termelés eredményességét. Unikális termékük, a VITAPOL gazdasági hasznossága megkérdőjelezhetetlen.

A több mint 25 éves vállalat napjainkra kereskedő vállalatból, fokozatosan magasabb hozzáadott értéket produkáló, innovatív, tudásalapú gyártó vállalattá vált. Bábolnán állatgyógyszer gyárat, Balatonfűzfőn takarmány-kiegészítő és növényi tápoldatos gyártó üzemet működtet. Saját gyártású készítményeivel importot vált ki és export tevékenységet lát el az EU, az Arab-öböl és a Baltikum országaiban.

A vállalatcsoport adóteljesítménye tavaly meghaladta az 2,1 milliárd forintot.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.