OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. augusztus 6., szombat 17:23

Az MTVA Sajtóosztályának közleménye
    Budapest, 2016. augusztus 6., szombat (OTS) - M4 Sport mobilapp: olimpiára hangolva

        Az olimpia kezdetére ismét exkluzív digitális szolgáltatásokkal bővült az M4 Sport mobilapp, amit érdemes frissíteni, vagy ha még nincs ott a mobilkészülékén, akkor letölteni. A fejlesztéssel párhuzamosan az M4 Sport televíziócsatorna portálja, az http://m4sport.hu is új tartalmakkal bővült.
     Harmadik frissítését kapta meg az M4 Sport mobilalkalmazása pénteken, közvetlenül a riói olimpia nyitánya előtt. Az új szolgáltatások olyan exkluzív másodképernyős tartalmakat nyújtanak a felhasználóknak, mint amelyeket a kommentátorok is használnak az élő közvetítések során.
     Ha el akar mélyedni az Olimpia legrészletesebb statisztikáiban, akkor az M4 Sport mobilapplikációja a legjobb választás: Magyarországon egyedülálló módon az applikáció megjeleníti a hivatalos olimpiai statisztikákat, így az alkalmazást böngészve mi is Knézy Jenőnek érezhetjük magunkat.
     Az élő statisztikákon túl az app részletes versenynaptárat, éremtáblázatot, percről-percre közvetítéseket, videókat, és beállítható "push" értesítéseket tartalmaz: csak ki kell választani a bennünket érdeklő versenyszámokat, és az applikáció figyelmeztet bennünket, hogy közeleg az esemény.
     Az app ötödik nagy újítása, hogy a közmédia által fogadott 14 riói jelből 12 élőben követhető az M4 Sport mobilalkalmazásában.
     Így ha valaki a vitorlázást vagy éppen a golfversenyeket követné élőben, akkor mindenképpen érdemes letöltenie az M4 Sport megújult mobilalkalmazását.
     Az applikációfejlesztéssel párhuzamosan fölfrissült az http://m4sport.hu portál is: aki igazán naprakész szeretne lenni a riói történésekkel, annak a közmédia az M4 Sport hivatalos oldalát ajánlja, melyen külön aloldalt nyitottunk csak a riói eseményeknek, ahol a legteljesebb képet nyújtjuk látogatóink számára.
     Ez az aloldal a http://m4sport.hu/rio2016 aloldalon érhető el.
     Az M4Sport androidos verziója itt érhető el: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.appsters.m4
     Az M4Sport iOS verziója itt érhető el: https://itunes.apple.com/hu/app/m4-sport/id1108813103

      MTVA Sajtóosztály

     Tel.: +36 1 759 5066
     sajtoiroda@mtva.hu
     1037 Budapest, Kunigunda útja 64.

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.