OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 27. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. augusztus 10., szerda 14:15

Az ERDŐS® újság híradása
    Budapest, 2016. augusztus 10., szerda (OTS) - Költségvetési csalás bűntettének megalapozott- és okirat hamisítás bűncselekményének alapos gyanújának felmerülése miatt nyomoz a Nemzeti Adó-és Vámhivatal Újkenéz Önkormányzatánál - adta nemrég hírül a Sz.-Sz.-B. megyei ERDŐS® újság, és Facebook oldala.

    A Kisvárdai Rendőrkapitányság eljárást folytatott  nagyobb értékre elkövetett sikkasztás bűntettének gyanúja miatt. Az ügyben megalapozott a gyanú arra, hogy a költségvetésből származó Startmunka program keretében igényelhető pénzeszközöket a jóváhagyott céltól eltérően használtak fel és ezzel a költségvetésnek, a bűncselekményi értékhatárt meghaladó vagyoni hátrányt okoztak. Felmerül annak gyanúja is, hogy a költségvetésből származó pénzeszközökkel kapcsolatban előírt elszámolási, számadási kötelezettség kapcsán valótlan tartalmú nyilatkozatot tettek, illetve valótlan tartalmú, vagy hamisított okiratokat használtak fel. A Kisvárdai Rendőrkapitányság az eljárás lefolytatása céljából a NAV hatáskörébe adta át.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.