OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 11. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. augusztus 11., csütörtök 14:58

HEY! HO! LET'S GO! - Meghívó sajtótájékoztatóra
    Budapest, 2016. augusztus 11., csütörtök (OTS) -

    A napokban Budapest vált a könnyűzenei élet központjává, kiváló hazai és külföldi előadók koncertjei vonzzák fővárosunkba a zenerajongókat.
Mindeközben a Belvárosban is a könnyűzene és a kerület történetében egyaránt jelentős eseményre készülünk, amelyről részletes információt sajtótájékoztató keretében nyújtunk, amire ezúton meghívjuk a sajtó képviselőit.
A sajtótájékoztatót Nyitrai Zsolt, Pálinkás Szűts Róbert és Szentgyörgyvölgyi Péter tartja.

HEY! HO! LET'S GO!

Időpont: 2016. augusztus 15. (hétfő) 13.00 óra
Helyszín: Toldi Mozi előtt (1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.)
Információ és regisztráció: Takács Bernadett (+36 30/768 0792, takacs.bernadett@belvaros-lipotvaros.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.