OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 19. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. augusztus 17., szerda 11:18

Pekingi ajándék - színes program a Szabadság téren - Új tartalommal gyarapszik a 2012-ben kötött Budapest-Peking testvérvárosi kapcsolat.
    Budapest, 2016. augusztus 17., szerda (OTS) - Pekingi ajándék márkanevet népszerűsíti európai körútján a kínai főváros fejlesztési bizottsága. Budapesten 2016. augusztus 19-én 14 órától mutatkoznak be a Szabadság téren, a szovjet hősi emlékmű előtt, az alább részletezett programra mindenkit szeretettel várnak.

    A Pekingi ajándék márkanév jelenleg több mint 2 ezer zsűrizett terméket tartalmaz, speciálisan a metropoliszhoz kötődő művészeti alkotásokat, iparművészeti és ajándéktárgyakat, helyi kézműves munkákat. A márkanév és logója egyesíti magában a kínai főváros kulturális örökségét, a császári és a népi kézműves kultúrát - így válik Peking és az ország jelképévé.

A Pekingi ajándék bemutatásának célja, hogy széles körben megismertesse Pekinget, mint izgalmas utazási célpontot, ízelítőt adjon a sokszínű kínai kultúrából, kedvet csináljon az utazó közönségek,  találkozási lehetőséget teremtsen a két város turisztikai szakemberei számára.

A 14 órakor kezdődő program megnyitójaként a magyar főváros képviseletében a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ügyvezetője Bán Teodóra köszönti a megjelenteket. Megnyitó beszédet mond a  Pekingi Városi Turizmus Fejlesztési Bizottság vezetője, Mr. Zhao Guangchao Ezután Zhang Yu Carolyn kínai operaénekesnő  lép színre, őt  akrobatikus bemutatók, interaktív játékok váltják.  

A kb. 16 óráig tartó eseményre e-mailben lehet regisztrálni (név, képviselt szervezet, pozíció, elérhetőség) a következő címen:
Katalin Anna Tóth, katalinguide@gmail.com. +36 30 726 37 73
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.