OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. augusztus 18., csütörtök 09:43

Mostantól ingyenesen elérhető az SSL tanúsítvány
    Budapest, 2016. augusztus 18., csütörtök (OTS) -

    Nem csak a felhasználók, hanem a Google keresőmotor számára is egyre fontosabb lesz a biztonságos internetezés. Az SSL tanúsítvány szavatolja az internetes adatok biztonságát a felhasználó és a weboldalt kiszolgáló szerver között.

A Let's encrypt teljesen ingyenes és biztonságos alternatívája a fizetős SSL-nek. Mivel a webszolgáltatáshoz szükséges dedikált IP-címet a szerver üzemeltetője biztosítja, ezért a tanúsítvány mostantól ingyenesen elérhető a felhasználók számára.

További információ: https://www.xhu.hu/ingyenes-ssl-szolgaltatas-aktivalva/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.