OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. október 24. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. augusztus 19., péntek 21:27

Az MTVA Sajtóosztályának közleménye
    Budapest, 2016. augusztus 19., péntek (OTS) -

    
A Petőfi az augusztus 20-i ünnepség forgatagában: találkozz a Petőfivel a Várkert bazárnál!

Augusztus 20-a alkalmából a Petőfi rádió különleges, szombaton déltől este tízig tisztán magyar zenét játszó, a hallgatókat még inkább bevonó rádióvá válik.

A magyar zenék mellett a Petőfivel egész nap üzenni is lehet, és munkatársainkat bárki megtalálhatja a Várkert bazárnál.

Az esti tűzijátékra különlegességgel készül az adó, ezért szombaton is érdemes csak a Petőfit választani.

Hiszen az Államalapítás ünnepén is a Petőfi, a magyar zene nagyszínpada játssza a legjobb magyar zenéket.

MTVA Sajtóosztály

Tel.: +36 1 759 5066
sajtoiroda@mtva.hu
1037 Budapest, Kunigunda útja 64.

------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.