OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. szeptember 2., péntek 16:13

Benzingőzös hétvége jön az M4 Sporton
    Budapest, 2016. szeptember 2., péntek (OTS) - Ez a hétvége nem telik el adrenalin löket nélkül M4 Sporton. Szeptember 4-én, vasárnap tarolnak a technikai sportok, a benzingőzé lesz a főszerep az M4 Sport műsorán.

        A reggel túraautó-világbajnoksággal kezdődik az M4 Sporton, majd a hajnali időmérő után a WTCC Japán nagydíj futamát sugározza az M4 Sport Motegiből (08.15), délután pedig a Forma-1 Olasz nagydíjat (13.30). Szeptember 3-án, szombaton válogatott mérkőzést láthatunk, a Magyarország-Luxemburg kosárlabda Eb-selejtezőt élőben közvetíti 18.05-től az M4 Sport.
     A közmédia többi adója is tartalmas kikapcsolódást kínál a hétvégén, péntek este az M2 Petőfi TV Akvárium Stage Pass című műsorában a Fran Palermo (23.30) lép fel, szombaton a Petőfi TV a United fellépését közvetíti a Müpából (22.35) utána a Festival Stage Pass színpadán Kraak & Smaak, a holland elektro-funk stílus császárai játszanak éjfélkor.
     Pénteken az M3 műsorán az 1993-as A fáklya c. magyar filmet láthatják nézők Bubik István és Nagy-Kálózy Eszter főszereplésével. Az alkotás egy fiatal református pap küzdelmeiről szól, aki a mindent elborító korrupció miatt szembekerül faluja elöljáróival (21.55). Szombaton 09.45-kor Hundertwasser Budapesten címmel magyar dokumentum filmet vetít az M3. Este ugyanitt az Egy őrült éjszaka 1970-ben készült magyar film következik Kállai Ferenc és Töröcsik Mari szereplésével (20.10).  
     Vasárnap érdemes a Duna Televíziót választani. A Hogy Volt?! műsorban Bényi Ildikó debütál műsorvezetőként Gaskó Balázs oldalán (17.00), este pedig a Teréz anya - szegények szolgálója olasz-spanyol-angol életrajzi dráma első (21.10) és második része (22.50) kerül adásba.
    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.