OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. szeptember 6., kedd 11:30

Országos Szeniortánc-találkozót szerveznek Csillebércen
    Budapest, 2016. szeptember 6., kedd (OTS) - Budapesten rendezik meg Magyarország első nagyszabású Szeniortánc-találkozóját, amelyre több száz érdeklődőt várnak a szervezők. A kifejezetten az idősebb korosztály számára kifejlesztett szeniortáncot bárki ingyenesen kipróbálhatja a Csillebérci Szabadidő Központban szeptember 9-én, pénteken 12 órától. A nagyszabású találkozó fővédnöke Endrei Judit, szakmai irányítója pedig Csirmaz Szilvia, Magyarország egyetlen hivatalos szeniortánc-oktatója.

    A szeniortánc rendkívül népszerű Európában az idősebbek körében a könnyű koreográfia és a vidám hangulatú események miatt, de sokan azért is kedvelik, mert ez a könnyed mozgásforma segít az izmok és ízületek fitten tartásában. A Szeniortánc-találkozó a Nyugdíjasok Országos Szövetsége által szervezett Csillebérci Randevú eseménysorozat keretében kerül megrendezésre és több színes program is kíséri, énekes és táncos előadások, izgalmas játékok, illetve egy külön egészségügyi sátor is várja majd a résztvevőket, ahol műszeres talp- és gerincvizsgálat, gerincgörbületi vizsgálat, testösszetétel mérés, tüdőkapacitás vizsgálat, stresszoldó hát-váll masszázs is lesz.

A szeptember 9-én, a Csillebérci Szabadidő Központban megrendezésre kerülő programok reggel 9 órától egészen késő délutánig tartanak, az aznapi program fő eseményét, a Szeniortánc-találkozót délben tartják a szervezők.

Cím: 1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 21.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.