OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2016. szeptember 7., szerda 12:22

Európa - Bécs - Magyarország: A Centrope-díj összeköt
    Bécs, 2016. szeptember 7., szerda (OTS) - Dr. Smuk András, a bécsi Europa-Club elnöke vehette át a Centrope-díjat, amelyet idén tizedik alkalommal adtak át az osztrák fővárosban a regionális együttműködések ösztönzéséért.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160907_001.jpg

Emléktáblák és szobrok; könyvbemutatók, kultúrtörténeti előadások és kirándulások fémjelzik az 1964-ben alapított bécsi Europa-Club történetét. 2016. szeptember 7-én a szervezet elnöke, dr. Smuk András vette át az idei Centrope-díjat a Bécsi Városházán. A tízezer euró díjazással járó elismerést azok kapják, akik kiemelkedően sokat tesznek a határokon átívelő együttműködésért az Ausztria, Magyarország, Csehország és Szlovákia egymással szomszédos területeit felölelő Centrope-régióban.
Az Europa-Clubot az 1956-os forradalom után Bécsben maradt magyar fiatalok hívták életre a szellemi, kulturális és történelmi összetartozás jegyében. A közhasznú egyesület célja azóta változatlanul a nemzetek közötti kulturális együttműködés ösztönzése különböző rendezvényeken, kezdeményezéseken keresztül.
A Centrope-díjat Michael Häupl, Bécs polgármestere és Reinhard Karl, a Raiffeisenlandesbank NÖ-Wien elnökségének tagja adták át Dr. Smuk Andrásnak. A rendezvény fővédnöke a tavalyi díjazott, Katona Ágnes volt, aki az Internationale Donauphilharmonie zenekar vezetője.

További sajtóinformáció:

Bauer Krisztina
Eurocomm-PR / Bécs Város Külképviseleti Irodája
1054 Budapest, Széchenyi rkp. 3.
Mobil: +36 30 925 0238
E-Mail: bauer@eurocommpr.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.