OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. szeptember 9., péntek 10:15

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport közleménye
    Budapest, 2016. szeptember 9., péntek (OTS) - Ezúton tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a telefonos ügyfélszolgálatunk rajtunk kívül álló műszaki okok miatt átmenetileg nem érhető el. A szolgáltató nagy erőkkel dolgozik a probléma mielőbbi elhárításán.

    Az üzemzavar elhárítása folyamatban van, a szolgáltatások helyreállításának várható időpontja egyelőre nem ismert. Kérjük tisztelt ügyfeleinket, hogy addig sürgős esetben az online vagy személyes ügyfélszolgálatainkat vegyék igénybe.

Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért elnézésüket kérjük, türelmüket köszönjük!

Budapest, 2016. szeptember 9.

Tisztelettel,
Dr. Boross Norbert
Kommunikációs igazgató
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.