OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. szeptember 9., péntek 11:31

Fedezze fel Ön is Budapestet! Ünnepeljük együtt a Turizmus Világnapját!
    Budapest, 2016. szeptember 9., péntek (OTS) - Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) kezdeményezésére a turisztikai ágazat 1980 óta minden évben szeptember 27-én ünnepli a Turizmus Világnapját. Ennek alkalmából a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) rendhagyó turisztikai nyílt napot szervez, ahol minden érdeklődő egy turista szemével fedezheti fel Budapest látványosságait, legújabb attrakcióit és kulturális értékeit.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160909_001.jpg

Szeretné jobban megismerni Budapestet? Szeretné kipróbálni, hogy milyen egy TukTukkal, segwayel keresztülszelni a várost vagy, hogy hogyan lehet kiszabadulni egy bunkerből? Érdekli a Műcsarnok, a Mai Manó Ház, a Capa Központ, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, a Pesti Vigadó vagy a Dorottya Diamond Palota valamelyik kiállítása? Kíváncsi Budapest híres fürdői, Sissi kedvenc kastélyában található Pálmaház vagy a Vigadó titkaira?

Jelentkezzen Ön is nyílt napunk ingyenes vagy kedvezményes programjaira a következő linken:
https://budapestinfo.hu/hu/turizmus-vilagnapja-2016

Játsszon velünk!

Lájkolja a Látogass Budapestre facebook oldalt, töltse fel a Turizmus Világnapjához kapcsolódó élményeit #LátogassBudapestre hashtag-gel ellátva és nyerjen BUDAPEST CARD élménycsomagot, családi belépőjegyet a Skanzenba vagy Budapest ajándékcsomagot!

A szervezett programok mellett egy közös ünneplésre is szeretettel várjuk a budapestieket és az ide látogatókat. A belvárosban, a Deák Ferenc téren este 6-tól zenei műsorral és ingyenes kürtőskalács kóstoltatással várunk minden kedves érdeklődőt!

A BFTK fontos feladatának tekinti, hogy a külföldi turisták mellett a belföldi vendégek is megismerhessék Budapest folyamatosan megújuló turisztikai és kulturális kínálatát, így BELFÖLDI BUDAPEST CARD néven olyan turisztikai kártyát ajánl a látogatók számára, amellyel nem csak a Turisztikai Világnap alkalmából, hanem az év bármelyik napján kedvezményesen fedezhető fel a főváros. Újdonságnak számít, hogy a kártya az ingyenes tömegközlekedés, múzeumi- és fürdőbelépők mellett már kedvezményes vonatjegyvásárlási lehetőséget is biztosít tulajdonosa számára.

Fedezze fel Ön is Budapestet!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.