OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2016. szeptember 23., péntek 10:32

25 éves az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola
    Budapest, 2016. szeptember 23., péntek (OTS) - Az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola szeptember 22-én ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. Az eseményre, az IBS óbudai kampuszán került sor, amelyre az intézmény vezetői meghívták az iskola valamennyi volt és jelenlegi oktatóját, hallgatóját, hogy közösen ünnepeljék a negyedszázados International Business School-t. Az intézmény kiemelkedő sikereihez az itt végzett hallgatók és oktatók egyéniségükkel, tudásukkal és sokszínűségükkel járultak hozzá. Ahogyan Dr. Tamás István, a főiskola alapító rektora fogalmazott: "Páratlan közösség jött itt létre. Büszkék vagyunk tanárainkra és munkatársainkra, akik az évek során egy igazán színvonalas intézményt teremtettek."

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160923_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160923_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160923_003.jpg

Az intézmény nemzetközi hírnevét bizonyítja a több mint 100 országból érkezett hallgató továbbá, hogy az angol nyelvű MSc szakokon a külföldi diákok aránya meghaladja a 70%-ot.

"A brit diploma presztízse és a gyakorlatorientált képzési program népszerű hazánkban és külföldön is egyaránt."- értékelte az intézmény legfőbb erényeit Dr. Láng László, a főiskola rektora. Hozzátette:
"Az 1991-ben alapított IBS az első magán felsőoktatási intézmények egyike volt Magyarországon és a 25 évvel ezelőtti indulás óta egy igazán nemzetközi intézménnyé nőtte ki magát."

Az iskolának már több mint 4000 végzőse dolgozik szerte a világban. A folyamatosan megújuló képzési kínálat részeként, a Budapesten elérhető alap-, mester-, és doktori képzések mellett, a The University of Buckingham-mel közös képzések közül a mesterképzések 2013 óta már a Bécsben is elérhetőek.

Az ünnepi eseményen díszvendégként felszólalt Graham Upton professzor, az Oxford Brookes University korábbi rektora. Az IBS vezetése 25.000 eurót ajánlott fel jótékony célra a meghívott oktatással foglalkozó alapítványoknak, amelyek céljaikban közel állnak az IBS szellemiségéhez. A felajánlott összeg alapítványok közötti felosztásáról a rendezvényen résztvevő "öregdiákok" döntöttek.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.